Βραζιλία, Κολομβία, Μεξικό καλούν σε επαλήθευση των αποτελεσμάτων για Μαδούρο

Το θέμα των εκλογών της Βενεζουέλας και η νέα νίκη Μαδούρο εξακολουθεί να αμφισβητείται από την αντιπολίτευση και μέρους του λαού της χώρας

Οι κυβερνήσεις της Βραζιλίας, της Κολομβίας και του Μεξικού κάλεσαν χθες Πέμπτη, με κοινή ανακοίνωσή τους, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, να διεξαχθεί «ανεξάρτητη επαλήθευση των αποτελεσμάτων» των προεδρικών εκλογών της 28ης Ιουλίου στη Βενεζουέλα, που αμφισβητούνται από την αντιπολίτευση και μέρος της διεθνούς κοινότητας.

«Η θεμελιώδης αρχή της λαϊκής κυριαρχίας πρέπει να γίνει σεβαστή μέσω αμερόληπτης επαλήθευσης των αποτελεσμάτων», κρίνουν οι κυβερνήσεις των τριών χωρών, που καλούν τις εκλογικές αρχές της Βενεζουέλας να δημοσιοποιήσουν «γρήγορα» αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής ανά εκλογικό τμήμα.

Το θέμα των εκλογών της Βενεζουέλας και η νέα νίκη Μαδούρο εξακολουθεί να αμφισβητείται από την αντιπολίτευση και μέρους του λαού της χώρας.

Πηγή

The post Βραζιλία, Κολομβία, Μεξικό καλούν σε επαλήθευση των αποτελεσμάτων για Μαδούρο first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Συναγερμός στο Ισραήλ: «Τρομοκράτες» από την Ιορδανία πέρασαν στη χώρα

Ταχιάος: Στην ώρα τους, όλες οι πιστοποιήσεις για τη λειτουργία του μετρό Θεσσαλονίκης

Τροχαίο στα Καλάβρυτα: Τι είπε ο οδηγός του λεωφορείου – Ποια είναι η κατάσταση των παιδιών

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More