Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προκλητική απάντηση από τον… μπλε Διόνυσο για το ντροπιαστικό σκετσάκι

Ο… μπλε Διόνυσος υπεραμύνεται του ρόλου του στο φιάσκο της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με άκρως προκλητικό τρόπο

Αποτροπιασμό και οργή έχει προκαλέσει η σκανδαλώδης αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων με drag queens και έναν άντρα ντυμένο στα μπλε ως άλλος… Θεός Διόνυσος να είναι ξαπλωμένος σε ένα τραπέζι, το οποίο γρήγορα έγινε ακόμα και πασαρέλα σε μία εκδήλωση που έστρεψε τα φώτα επάνω της για όλους τους λάθος λόγους.

Η επιβολή της woke κουλτούρας με το «έτσι θέλω» στην τελετή με το κακόγουστο σόου που έστησαν οι Γάλλοι έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων αφού πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά κυρίως το σκετσάκι με τον Μυστικό Δείπνο με τον γνωστό ηθοποιό και τραγουδιστή Phillippe Katerine που βρισκόταν πίσω από τον μπλε Διόνυσο να σπάει τη σιωπή του και να απαντά στην κριτική προκαλώντας!

«Δεν θα ήταν διασκεδαστικό αν δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις. Δεν θα ήταν βαρετό αν όλοι συμφωνούσαν;», μας είπε ο Γάλλος ηθοποιός και τραγουδιστής υπεραμυνόμενος τον ρόλο του, σε ένα σκέλος της τελετής που χλεύαζε απροκάλυπτα τον Χριστιανισμό στο όνομα της woke ατζέντας και χαρακτηρίστηκε «παρωδία».

Ορισμένοι μάλιστα παρομοίασαν τον Γάλλο καλλιτέχνη ακόμα και με… στρουμφάκι εξαιτία της εμφάνισής του, ενώ στο σκετσάκι συμμετείχαν μοντέλα, χορευτές, είδωλα της μόδας αλλά και drag queens, που συγκεντρώθηκαν γύρω από ένα τραπέζι που χρησίμευε και ως πασαρέλα σε μία γέφυρα του Σηκουάνα, σε ένα σκηνικό που μόνο τσίρκο θύμιζε παρά αναπαράσταση του σπουδαίου πίνακα του Ντα Βίντσι.

Ο σάλος που ξέσπασε μετά το φιάσκο με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων προκάλεσε την αντίδραση και της Γαλλικής Καθολικής Εκκλησίας, που αποδοκίμασε την παρουσίαση, περιγράφοντας όσα παρακολουθήσαμε ως «σκηνές χλευασμού του Χριστιανισμού» δηλώνοντας ότι «η σκέψη μας είναι με όλους τους Χριστιανούς από όλες τις ηπείρους που πληγώθηκαν από την πρόκληση ορισμένων σκηνών».

Πηγή

The post Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Προκλητική απάντηση από τον… μπλε Διόνυσο για το ντροπιαστικό σκετσάκι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ανέκδοτο με μαύρο άλογο: Γυναίκα μακριά από τον στάβλο

Αντόνιο Κόστα σε Μητσοτάκη:«Υπολογίζω στην στηριξή σου»

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η ακρίβεια, η μείζονα ανησυχία των πολιτών στη χώρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More