Τί μπορείς να φορέσεις πάνω από το μαγιό;

Επιτέλους! Το καλοκαίρι είναι εδώ και θα βγούμε στις παραλίες να κάνουμε τις βουτιές μας να δροσιστούμε! Έχουμε διαλέξεις όλοι τα μαγιό μας για φέτος και είμαστε έτοιμη για τις καλοκαιρινές διακοπές! Περίμενε ένα λεπτό… έχουμε βρει μαγιό, σαγιονάρες, τα καλοκαιρινά αξεσουάρ, αλλά τί θα φορέσουμε πάνω από το μαγιό; Εσύ έχεις σκεφτεί τί θα βάλεις πάνω από το μαγιό;

Αν δεν έχεις βρει ακόμα τί θα φορέσεις πάνω από το μαγιό σου, ήρθες στο σωστό μέρος! Σήμερα, θα σου δείξω ιδέες για το τί θα μπορούσες να βάλεις πάνω από το μπικίνι ή το ολόσωμό σου. Σκρόλαρε μέχρι το τέλος του άρθρου και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις εικόνες. Στη συνέχεια, προσπάθησε να δημιουργήσεις όμοιες εικόνες, προσθέτοντας τις δικές σου ξεχωριστές πινελιές. Πάμε να ξεκινήσουμε;

Προτάσεις για ρούχα πάνω από το μαγιό το καλοκαίρι

Κιμονό με μαγιό ολόσωμο ή μπικίνι

Το κιμονό αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές για πάνω από το μαγιό σου το καλοκαίρι. Διάλεξε ένα κιμονό, το οποίο θα ταιριάζει με το μαγιό σου ή κινήσου σε πιο ουδέτερα χρώματα. Έτσι, θα έχεις ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο θα μπορείς να το συνδυάσεις με όλα σου τα είδη θαλάσσης. Εκτός από αυτό, θα έχεις την δυνατότητα να το φοράς ακόμα και με ένα τζιν σορτσάκι και μία μπλούζα, ως ρούχο. Η επιλογή αυτή θα σε βολέψει απίστευτα πολύ.

Σετ παντελόνι ή σορτσάκι με πουκάμισο

Ουάου! Το σετ σορτσάκιπουκάμισο είναι μία υπέροχη ιδέα, αν ψάχνεις κάτι για πάνω από το μαγιό σου. Αρχικά, είναι τόσο άνετο και επίσης το γεγονός ότι είναι σετ, σε βγάζει από την χρονοβόρα διαδικασία του να συνδυάσεις κομμάτια μεταξύ τους. Τέλος, θεωρώ πως είναι πολύ trendy και όμορφο στυλιστικά να φοράς ένα σετ από σορτσάκι ή μακρύ παντελόνι και από πάνω το πουκάμισο ανοιχτό με το μαγιό σου να φαίνεται στο εσωτερικό. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα! Τσέκαρε επίσης τα trendy μαγιό που αξίζει να τσεκάρεις από τα H&M αυτό το καλοκαίρι.

Καλοκαιρινό πλεκτό φόρεμα

Ένα πλεκτό φόρεμα, έχει όσα χρειάζεσαι! Είναι άνετο και πολύ καλοκαιρινό, αλλά δίνει τρομερό στυλ στις εμφανίσεις σου με μαγιό. Επίλεξε ένα φόρεμα με ό, τι πλέξη επιθυμείς και σε όποιο μήκος πιστεύεις ότι είναι καλύτερα. Βάλε το με όμορφα εντυπωσιακά αξεσουάρ και είσαι πανέτοιμη για την παραλία ή την πισίνα!

Πουκάμισο

Σου αρέσουν τα πιο χαλαρά looks; Πιστεύω ότι το πουκάμισο είναι για εσένα, φίλη μου! Βρες ένα μακρύ oversized πουκάμισο ή πάρε ένα από την ντουλάπα του αγοριού σου. Φόρεσέ το πάνω από το μαγιό σου στην παραλία και δημιούργησε ένα πολύ χαλαρό στυλ. Εγώ προσωπικά, θα σε συμβούλευα να επιλέξεις ένα μονόχρωμο κομμάτι, αν το μαγιό σου έχει σχέδια. Σε περίπτωση που το μαγιό σου διατηρεί μονοτονία, βάλε ένα πουκάμισο με μοτίβα και χρώματα. Εσύ θα επέλεγες κάτι τέτοιο;

Oversized t-shirt και από κάτω το μαγιό σου

Απλή, κλασική και βολική επιλογή αποτελούν τα oversized t-shirts. Πάρε ένα μεγάλο σε νούμερο μπλουζάκι, κατά προτίμησίν με στάμπες και καλοκαιρινά σχέδια ή λόγια. Βάλε το πάνω από το μπικίνι σου και δε θες τίποτα άλλο. Καλοκαίρι σημαίνει να δροσίζεσαι και να νιώθεις ελεύθερα, οπότε με ένα τέτοιο μπλουζάκι πετυχαίνεις όλα όσα θέλουμε. Άσε που δε θα ανησυχείς μήπως λερωθεί όταν θα τρως το αγαπημένο σου παγωτό!

Παρεό

Εσύ πήρες το δικό σου παρεό για φέτος; Στο εμπόριο θα βρεις αμέτρητα παρεό με πολλά χρώματα και σε διάφορα σχέδια! Διάλεξε το αγαπημένο σου και βάλε το με το μαγιό σου, είτε αυτό είναι ολόσωμο είτε μπικίνι. Θα έχεις υπέροχα αποτελέσματα και θα εντυπωσιάσεις με το στυλ σου. Διάλεξε ένα μακρύ εάν επιθυμείς αέρινο outfit ή ένα κοντό αν θέλεις ένα πιο σέξι look. Να θυμάσαι ότι πολλά παρεό, μπορείς να τα φορέσεις με πολλούς άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα ως φόρεμα ή μπλούζα. Ρίξε μια ματιά στο άρθρο μας με τίτλο: “ 8 Διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις ένα παρεό το καλοκαίρι!“.

Καφτάνι πάνω από μαγιό

Θέλεις κάτι λίγο πιο κομψό, το οποίο θα μπορείς να το φορέσεις πιο εύκολα και εκτός παραλίας; Η απάντηση είναι το καφτάνι! Είναι στην ουσία φορέματα από πολύ λεπτά υφάσματα με αέρινα μανίκια. Θα σε βολέψουν πάρα πολύ, ειδικά αν έχεις στα σχέδιά σου μετά τη βουτιά σου να πας για φαγητό κάπου κοντά. Θα το λατρέψεις, διότι είναι ένα ρούχο, το οποίο θα έχεις την επιλογή να το φορέσεις με αμέτρητους τρόπους.

The post Τί μπορείς να φορέσεις πάνω από το μαγιό; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

5 Χτενίσματα για κοντά μαλλιά

6 τεχνικές περιποίησης και μακιγιάζ για ώριμες γυναίκες

Office Look: 4 παντελόνια γραφείου Zara που θα λατρέψεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More