Απειλητικά μηνύματα δεχόταν ο 54χρονος τοπογράφος στο Ψυχικό

Οι αρχές εντατικοποιούν τις έρευνες για την άγρια δολοφονία του 54χρονου επιχειρηματία στο Ψυχικό, προσπαθώντας να ρίξουν φως στα κίνητρα και τους δράστες του εγκλήματος. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν συλλέξει δεκαπέντε καταθέσεις από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος, ωστόσο, καμία από αυτές δεν έχει παράσχει κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση.

Απειλητικά μηνύματα στο Κινητό του θύματος

Η έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου επιχειρηματία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα πριν τον θάνατό του. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια ανέλυσαν το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων και ενημέρωσαν την Ασφάλεια για τον αποστολέα. Παρά τα ευρήματα, οι αστυνομικές πηγές προειδοποιούν ότι τα στοιχεία αυτά δεν επαρκούν από μόνα τους για την εξιχνίαση της υπόθεσης. “Πρέπει να διαπιστώσουμε εάν οι απειλές έγιναν πράξη με στοιχεία και δεδομένα, τα οποία θα σταθούν σε ένα δικαστήριο,” δηλώνουν.

Ανακοίνωση της οικογένειας για τα δημοσιεύματα

Η οικογένεια του δολοφονημένου τοπογράφου στο Ψυχικό εξέδωσε νέα ανακοίνωση, απαντώντας σε δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι το θύμα είχε κερδίσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε τυχερά παιχνίδια και ότι είχε αλλάξει ξαφνικά οικονομικό επίπεδο. “Εμείς, η οικογένειά του, η χήρα του, τα παιδιά του και οι γονείς του, δεν θα ανεχτούμε την παραμικρή υπόνοια σπίλωσης της μνήμης του και γι’ αυτό ήδη κινούμαστε νομικά κατά όσων δεν τη σεβάστηκαν,” αναφέρουν στην ανακοίνωση.

Το τελευταίο αντίο στον τοπογράφο

Την περασμένη Τρίτη, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον τοπογράφο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το γραφείο του στο Ψυχικό. Η οικογένεια του θύματος, παρά τον πόνο της απώλειας, εκφράζει την αποφασιστικότητά της να υπερασπιστεί τη μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου και να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, και οι αρχές ελπίζουν ότι σύντομα θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών και την απόδοση δικαιοσύνης.

The post Απειλητικά μηνύματα δεχόταν ο 54χρονος τοπογράφος στο Ψυχικό first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Μπάιντεν: «Αναποφάσιστο» το Ισραήλ για τα αντίποινα στο Ιράν – Έμμεση προτροπή να μην χτυπήσει

Κωνσταντινούπολη: Αυτοκτόνησε ο ύποπτος για τη διπλή δολοφονία νεαρών γυναικών

Μπλόκο από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στην απαγόρευση χρήσης όρων… κρέατος για χορτοφαγικά προϊόντα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More