Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι φτάνει και φέρνει μαζί του όχι μόνο τον ήλιο και τις παραλίες αλλά και μία εποχή για τα πιο εντυπωσιακά νύχια! Εάν ανυπομονείς και εσύ να ανανεώσεις την εμφάνιση σου με νύχια γεμάτα χρώματα και λάμψη τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα, αφού έχω συγκεντρώσει τις πιο hot τάσεις στα νύχια για αυτό το καλοκαίρι.

Από φλοράλ λουλούδια μέχρι μεταλλικά νύχια με τρισδιάστατα σχέδια, σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν και ετοιμάσου να εμπνευστείς και να ανανεώσεις το στυλ σου με τον πιο ωραίο τρόπο.

1. Τροπικά φλοράλ

Βλέπουμε πάρα πολύ φέτος την τάση των λουλουδιών σε ρούχα, αξεσουάρ ακόμα και παπούτσια. Η φλοράλ τάση λοιπόν έχει περάσει και στα σχέδια των νυχιών.

Αυτά που βλέπουμε να κυριαρχούν φέτος είναι τα τροπικά λουλούδια που θυμίζουν Χαβάη και σέρφινγκ. Τα βλέπουμε στα νύχια σε διάφορες μορφές και σχέδια, με παστέλ και χαρούμενα χρώματα ή άσπρα με χρωματιστό φόντο.

2. Μεταλλικές λεπτομέρειες

Τις είχαμε δει στις τάσεις στα νύχια φέτος είτε με την μορφή νυχιών με μεταλλικά χρυσά και ασημένια σχέδια και το βλέπουμε και το καλοκαίρι. Τα σχέδια νυχιών με χρυσές λεπτομέρειες είναι εξαιρετικά δημοφιλή αυτήν την περίοδο και είναι ένας τέλειος τρόπος να προσθέσεις κάτι στα νύχια σου που θα τα κάνει να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο.

3. 3D σχέδια

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα 3D σχέδια από την σημερινή μας λίστα. Τρισδιάστατα λουλούδια, σταγόνες που μοιάζουν σαν νερό ή ακόμα και γεωμετρικά σχέδια θα κυριαρχήσουν στις φετινές καλοκαιρινές τάσεις.

4. Αφηρημένα σχέδια

Τα γραμμικά σχέδια ή σχέδια με μορφή νερομπογιάς είναι μία από τις πιο μεγάλες τάσεις φέτος στα νύχια, ως μέρος της boho glam αισθητικής στην μόδα που περνά και στον χώρο του μανικιούρ.

Βλέπουμε όλο και περισσότερο νύχια που μοιάζουν περισσότερο με εκθέματα τέχνης παρά με nail art. Σχέδια γραμμικά, που πολλές φορές είναι διαφορετικά σε κάθε νύχι ή αφηρημένα σχέδια που σχηματίζουν λουλούδια, όλα είναι μέρος της τάσης αυτής που θα την δούμε να παίζει πολύ αυτό το καλοκαίρι.

5. Πειραγμένο γαλλικό

Για εμάς που αγαπάμε τα πιο απλά σχέδια στα νύχια, το γαλλικό με παστέλ καλοκαιρινά χρώματα σε διάφορες παραλλαγές είναι η ιδανική ιδέα. Βλέπουμε φέτος το καλοκαίρι, όπως και την άνοιξη, το γαλλικό με διαφορετικά χρώματα εκτός του άσπρου και σε διάφορες παραλλαγές με διπλές και τριπλές γραμμές.

Νύχια που είναι διαφορετικά μεταξύ τους και χρώματα που εναλλάσσονται κάνουν το χρωματιστό γαλλικό μία τέλεια ιδέα για αυτό το καλοκαίρι που θα πρέπει να δοκιμάσεις.

6.  Περλέ φινίρισμα

Φέτος, ξεκινώντας από την Hailey Bieber, το περλέ φινίρισμα στα νύχια είναι πραγματικά ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια μανικιούρ. Το βλέπαμε όλο το χρόνο σε λευκές βάσεις την άνοιξη και καφέ το φθινόπωρο για να το δούμε και το καλοκαίρι σε χρωματιστά νύχια.

Μπορείς να επιλέξεις ροζ, γαλάζιο ή ακόμα και κίτρινη βάση για τα νύχια για ένα αποτέλεσμα που θα είναι κομψό και λαμπερό.

The post Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια αυτό το καλοκαίρι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

5 Ολόσωμα μαγιό που χρειάζεσαι στην καλοκαιρινή σου συλλογή

Τί μπορείς να φορέσεις πάνω από το μαγιό;

Πως να αποκτήσεις NETFLIX 4K με 70% Έκπτωση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More