Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου του 2024

Όλες γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η αντηλιακή προστασία. Η συστηματική χρήση αντηλιακού μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα στο πώς το δέρμα σου εξελίσσεται μέσα στον χρόνο.

Παρόλα αυτά, η εύρεση του ιδανικού αντηλιακού για εσένα είναι μία δύσκολη υπόθεση. Κάποιο μπορεί να είναι υπερβολικά λιπαρό για το δέρμα σου, άλλο να μην κάθεται σωστά με το μακιγιάζ σου ή κάποιο άλλο μπορεί απλά να μην ταιριάζει στο δέρμα σου.

Σήμερα θα σε βγάλω από τον κόπο της δοκιμής πολλαπλών αντηλιακών και θα δούμε τα καλύτερα αντηλιακά του 2024 σύμφωνα με άπειρους χρήστες σε όλον τον κόσμο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

1. Supergoop Glowscreen SPF 30+++ with Hyaluronic Acid + Niacinamide

Το Glowscreen από την Supergoop είναι ένα αντηλιακό που έχουν λατρέψει όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει. Είναι ένα ενυδατικό αντηλιακό που λειτουργεί ιδανικά ως βάση για το μακιγιάζ και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και φωτεινό.

Μπορείς να το βρεις στα Sephora και η τιμή του ξεκινάει από 21.95 ευρώ.

2. Bondi Sands Sunscreen Lotion SPF50+

Ένα αντηλιακό που για εμένα ήταν απρόσμενα καλό. Το είχα αγοράσει χρόνια πριν σαν δοκιμή, λόγω της οικονομικής του τιμής και με εξέπληξε ευχάριστα. Δεν αφήνει λιπαρότητα και δεν δημιουργεί ακμή ενώ αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό.

Πρόσφατα έχει γίνει viral στο TikTok με εκατομμύρια χρήστες να συμφωνούν και την ποιότητα του.

Μπορείς να το βρεις σε πολλά site όπως το LookFantastic με τιμή που ξεκινάει από τα 14.99 ευρώ.

3. Beauty of Joseon Relief Sun Rice Probiotics

Δεν θα μπορούσα να κάνω οποιαδήποτε λίστα με τα αγαπημένα αντηλιακά για φέτος και να μην συμπεριλάβω το συγκεκριμένο αντηλιακό. Είναι φτιαγμένο από μία κορεάτικη μάρκα περιποίησης προσώπου.

Τα κορεάτικα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης προσώπου είχαν τεράστια και απότομη διάδοση τα τελευταία 2 χρόνια μέσω των social media και μπορώ να πω πως αξίζουν όσο hype λαμβάνουν.

Είναι προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε προσιτές τιμές και με συστατικά που είναι πολύ θρεπτικά για το δέρμα.

Το Beauty of Joseon Relief Sun δεν είναι εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, αφού είναι ένα αντηλιακό που έχει λατρέψει πολύς κόσμος εντός και εκτός της Ελλάδας. Είναι ένα ελαφρύ αντηλιακό με βελούδινη υφή που αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και λαμπερό ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει με SPF 50.

Μπορείς να το βρεις σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και στο skroutz με τιμή που ξεκινάει από 16,50 ευρώ.

4. La Roche Posay Anthelios UVMUNE 400 SPF50+ Invisible Fluid

Ένα ακόμα τρομερό αγαπημένο αντηλιακό. To Anthelios ειναι και αυτό ένα από τα πιο διαδεδομένα και αγαπημένα αντηλιακά στον κόσμο λόγω της ελαφριάς υφής του και της ανθεκτικότητάς του.

Είναι ένα αντηλιακό που μπορείς άφοβα να βάλεις στην περιοχή των ματιών χωρίς να φοβάσαι να σε ενοχλήσει ενώ μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε παιδιά.

Μπορείς να το βρεις σε διάφορα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα συμπεριλαμβανομένου και του Hondos Center με τιμή που ξεκινάει από 14,88 ευρώ.

The post Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου του 2024 first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια αυτό το καλοκαίρι

4 Μαγιό Zara που πρέπει να αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι

Φυσικοί τρόποι που καταπολεμούν το άγχος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More