Φόβος και τρόμος ο τυφώνας Beryl στην Τζαμάικα: Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα – LIVE εικόνα

Τρέμουν τις συνέπειες του καταστροφικού τυφώνα 

Ο τυφώνας Beryl έπληξε νησιά στην ανατολική Καραϊβική, σκοτώνοντας τουλάχιστον επτά ανθρώπους. Τώρα βαδίζει απειλητικά προς την Τζαμάικα.

Αν και έχει αποδυναμωθεί σε καταιγίδα κατηγορίας τέταρτης, μια προειδοποίηση τυφώνα εξακολουθεί να ισχύει για την Τζαμάικα, το Γκραντ Κέιμαν, το Μικρό Κέιμαν, το Κέιμαν Μπρακ και τη νότια ακτή της Αϊτής.

Αυτά τα γραφικά από το αμερικανικό συνεργάτη του Sky News NBC δείχνουν τη δύναμη και την πορεία του τυφώνα.

Η ηλεκτρική ενέργεια έχει διακοπεί σε ορισμένες περιοχές της πρωτεύουσας, Κίνγκστον μια κίνηση των αρχών να προστατεύσουν το ηλεκτρικό δίκτυο εν όψει του τυφώνα της κατηγορίας 4.

Ο δρόμος που οδηγεί στο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί την πόλη, το Norman Manley International – που βρίσκεται σε χερσόνησο – είναι αποκλεισμένος, καθώς οι γιγάντιοι ογκόλιθοι που χρησιμοποιούνται ως τοίχος για την προστασία των ακτών έχουν παραβιαστεί.

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τμήματα του δρόμου σπαρμένα με συντρίμμια.

Πηγή

The post Φόβος και τρόμος ο τυφώνας Beryl στην Τζαμάικα: Πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα – LIVE εικόνα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Στάρμερ: Δεν πέρασε τη νύχτα στη Ντάουνινγκ Στριτ – Η συνέντευξη Τύπου και το πρώτο υπουργικό

Άγιος Δημήτριος: Οπαδικό επεισόδιο σε ψητοπωλείο – Μία γυναίκα τραυματίστηκε

Άνοδος 12,8% στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στην Ελλάδα την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2024

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More