Νάντια Γιαννακοπούλου: Μέχρι κι ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε σύγκληση οργάνων, ο Ανδρουλάκης όχι

Η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ  Νάντια Γιαννακοπούλου άσκησε κριτική στον πρόεδρο του κόμματος

Αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη άφησε η Νάντια Γιαννακοπούλου αποδεικνύοντας πως η προεκλογική περίοδος για το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει για τα καλά.

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχία» , είπε για τις ευρωεκλογές, ενώ για την ανακοίνωση της εσωκομματικής κάλπης στην Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή τόνισε με νόημα: «Οι εκλογές ήταν μονόδρομος δεν έγιναν σαν χάρη».

Σύμφωνα με την κα Γιαννακοπούλου, η οποία σήμερα ανακοίνωσε και την δική της υποψηφιότητα, «πολλές φορές θόλωσε το στίγμα μας» και αναφέρθηκε στην στάση του κόμματος και για την επιστολική ψήφο και για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Κατηγόρησε τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι είχε θέσει στα περιθώρια τα όργανα του κόμματος. «Δεν γινόταν ο «πολιτικός καφές» για τον καθορισμό των κινήσεων και δεν γινόταν γενικά σύγκληση των οργάνων», είπε.

«Εγώ θα καλούσα κάθε εβδομάδα ή μια φορά το μήνα το Πολιτικό Συμβούλιο. Κι ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε σύγκληση οργάνων, ο Ανδρουλάκης όχι», είπε.

Τέλος έκανε λόγο για «σιωπητήριο ιδεών».

Πηγή

The post Νάντια Γιαννακοπούλου: Μέχρι κι ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε σύγκληση οργάνων, ο Ανδρουλάκης όχι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Στάρμερ: Δεν πέρασε τη νύχτα στη Ντάουνινγκ Στριτ – Η συνέντευξη Τύπου και το πρώτο υπουργικό

Άγιος Δημήτριος: Οπαδικό επεισόδιο σε ψητοπωλείο – Μία γυναίκα τραυματίστηκε

Άνοδος 12,8% στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις στην Ελλάδα την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2024

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More