Λευτέρης Αυγενάκης: «Ντροπή, να διαγραφεί αμέσως» – Οι χρήστες του Twitter ξεσπούν για τον ξυλοδαρμό

Ο Λευτέρης Αυγενάκης με φθηνές δικαιολογίες προσπαθεί τώρα να δικαιολογήσει τα όσα απαράδεκτα εκτυλίχθηκαν σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη να χειροδικεί σε βάρος υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης – μετά την καταγγελία της Ομοσπονδίας – προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με φθηνές δικαιολογίες. Όμως, δεν έπεισε… κανέναν και προκάλεσε για μία ακόμη φορά.

Ο ίδιος με φθηνές δικαιολογίες προσπαθεί τώρα να δικαιολογήσει τα όσα απαράδεκτα εκτυλίχθηκαν σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω μιας ανακοίνωσης που εξέδωσε ζητώντας δήθεν «συγγνώμη».

Ωστόσο, ο κόσμος φαίνεται πως δεν τη δέχεται και οι χρήστες του Twitter ξεσπούν εναντίον του και ζητούν τη διαγραφή του αλλά και την άρση ασυλία του. Τον χαρακτηρίζουν «απαράδεκτο» και το περιστατικό μια «ντροπή».

Δείτε τις ανάρτησεις στο Twitter:

O @l_avgenakis μόλις τώρα στο Σκαι λέει ότι δεν υπήρξε χειροδικία! Ο άνθρωπος μας δουλεύει μέσα στα μούτρα μας … μπράβο σου ρε βουλευτή του κωλου! Με τους μπάτσους δίπλα σου πουλάς μούρη … πήγαινε να τα κάνεις αυτά μόνο σου να φάει η μούρη σου χώμα … #νδ #Αυγενάκης https://t.co/wdBHOhgokS

— Mr_labros (@labroskad) July 3, 2024

Κ @l_avgenakis η χειροδικία είναι ξεκάθαρη στο βίντεο.
Είναι ντροπή να λέτε ψέματα για κάτι που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.
Κ @PrimeministerGR αυτό θα το αφήσετε να περάσει έτσι;

— ℳ????? (@Marlenkal) July 3, 2024

Κοίτα τον μάγκα τον Αυγενάκη να δίνει σφαλιάρα σε υπάλληλο του αεροδρομίου! Εύχομαι τα απανωτά χαστούκια του διασυρμού που τρως τώρα να τελειώσουν οριστικά την ούτως ή άλλως θλιβερή, άχρωμη, άοσμή και επικίνδυνα ανθελληνική πολιτική σου καριερούλα! #Αυγενάκης #χαστουκι pic.twitter.com/CXZR1jrTuV

— Stefanos Damianidis (@dstefanos) July 3, 2024

Πηγή

The post Λευτέρης Αυγενάκης: «Ντροπή, να διαγραφεί αμέσως» – Οι χρήστες του Twitter ξεσπούν για τον ξυλοδαρμό first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ διορίζει το νέο υπουργικό συμβούλιο – Τα πρόσωπα στις θέσεις «κλειδιά»

Τοποθέτησαν βόμβα σε beach bar στη Στούπα Μεσσηνίας – Ανάστατοι οι κάτοικοι μετά την έκρηξη

«Δυο γυναίκες χορεύουν»: Η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο θέατρο Διάνα το Νοέμβριο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More