Ο μικρός Δημήτρης από τον Πειραιά χρειάζεται τη στήριξή μας για να βγει νικητής

Πριν από 6 χρόνια, ο 10χρονος σήμερα Δημήτρης διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου, έναν καρκίνο πολύ επιθετικής μορφής, αλλάζοντας τη ζωή του για πάντα.

Πριν από 6 χρόνια, ο 10χρονος σήμερα Δημήτρης διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου, έναν καρκίνο πολύ επιθετικής μορφής, αλλάζοντας τη ζωή του για πάντα.

Από εκείνη τη μέρα, το νοσοκομείο έχει γίνει «σπίτι» του καθώς υποβαλλόταν σε συνεχείς χημειοθεραπείες και δύσκολα χειρουργεία -ακόμη και στο κεφάλι. Τώρα, το μικρό παιδί υποτροπίασε ξανά και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε ακτινοθεραπείες και νέες χημειοθεραπείες στην προσπάθειά του να κρατηθεί στη ζωή.

Οικονομικά, η κατάσταση για τη μητέρα του, η οποία μεγαλώνει μόνη της τον Δημήτρη, είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Οι θεραπείες του Δημήτρη είναι μεν δωρεάν αλλά τα υπόλοιπα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Επιπλέον, η μητέρα του είναι αδύνατον να εργαστεί για να είναι δίπλα στο παιδί της, το οποίο χρειάζεται να κάνει συχνές εισαγωγές στο νοσοκομείο. Έτσι, ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, να τους στηρίξει ο κόσμος, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει ο Δημήτρης να ξεπεράσει το νευροβλάστωμα 4ου σταδίου.

Όποια/ος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

PayPal: https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό

  • IBAN: GR9401407010701002002029468
  • BENEFICIAR: CHILD ́ S HAPPINESS
  • BIC: CRBAGRAA
  • BRAND’S NAME: 701
  • ADDRESS: Egnatias 2, 54626, Thessaloniki
  • REFERENCE: Donation by + your full name

Πηγή

The post Ο μικρός Δημήτρης από τον Πειραιά χρειάζεται τη στήριξή μας για να βγει νικητής first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Φορολογικές δηλώσεις: Τρεις στους 10 φορολογούμενοι θα πληρώσουν φόρους

Οι Γκιντίκι στην Τεχνόπολη στις 9 Ιουλίου για το μεγαλύτερο γλέντι στο κέντρο της Αθήνας

Δουδωνής: «Ο Λευτέρης Αυγενάκης να παραδώσει την έδρα του»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More