Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή για το Qatar Gate: Τι αποκαλύφθηκε 

Η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στην περιοχή του Ψυχικού, ακολουθώντας εντολή των βελγικών εισαγγελικών Αρχών στο πλαίσιο του πολύκροτου σκανδάλου διαφθοράς γνωστού ως Qatar Gate. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκαν πολλά αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών υπολογιστών, ψηφιακών αρχείων, σκληρών δίσκων και USB sticks. Επιπλέον, αναφέρεται ότι κατασχέθηκε ένα μωρουδίστικο κολιέ που ανήκε στο βρέφος της κα. Καϊλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ, στις έρευνες παρευρέθηκε και ο Βέλγος εισαγγελέας που συντόνισε τις δράσεις των ελληνικών αστυνομικών Αρχών. Αντίδραση από την Εύα Καϊλή δεν άργησε να έρθει, με ανακοίνωση από το γραφείο του ποινικολόγου που την εκπροσωπεί, διαβεβαιώνοντας ότι δεν εντοπίστηκε κάτι ουσιώδες από τις σχετικές έρευνες των αστυνομικών Αρχών.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι παρόμοια έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο σπίτι της αδερφής της Εύας Καϊλή στην Κηφισιά, Μανταλένας, όπου κατασχέθηκε μια σειρά από ψηφιακά αρχεία τα οποία θα εξεταστούν για την υπόθεση.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στο Qatar Gate, με τις ελληνικές αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες και τις δράσεις τους στην υπόθεση. Αναμένεται η περαιτέρω εξέλιξη του θέματος καθώς οι αρχές εξετάζουν τα κατασχεθέντα αποδεικτικά στοιχεία.

The post Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή για το Qatar Gate: Τι αποκαλύφθηκε  first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ινδονησία: Νεκρή εντοπίστηκε 36χρονη μέσα στο στομάχι πύθωνα (video)

Ο Χάρης Δούκας και η «συντροφική» προβοκάτσια

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι τελικές ημερομηνίες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More