Πυροσβεστική: 44 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – 33 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, έντεκα είναι σε εξέλιξη

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τις πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

44 αγροτοδασικές πυρκαγιές σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Από αυτές οι 33 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, ενώ οι έντεκα είναι σε εξέλιξη.

Από Ω/18:00/27-06-2024 έως Ω/18:00/28-06-2024 εκδηλώθηκαν 44 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 33 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη έντεκα (11).

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

Πηγή

The post Πυροσβεστική: 44 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – 33 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, έντεκα είναι σε εξέλιξη first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ελβετία: Τέσσερις νεκροί και δύο αγνοούμενοι έπειτα από καταρρακτώδεις βροχές

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: Μπορεί η μεσογειακή διατροφή να βοηθήσει τα άτομα με την αυτοάνοση νόσο να διατηρήσουν τις δεξιότητες σκέψης;

Κικίλιας: «Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στη Σταμάτα – Μικρές αναζωπυρώσεις στην Κερατέα»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More