Ο Στέφανος απειλεί τον Τσίπρα – Το μήνυμα και το παρασκήνιο

Οι δύο αρνήσεις του τέως προέδρου στα παρακάλια του νυν και το παρασκήνιο της κόντρας στον ΣΥΡΙΖΑ 

Η σφοδρότητα με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, οι υπαινικτικές αναφορές του για μαύρα ταμεία στην Κουμουνδούρου, αλλά και η απόφασή του για εξορθολογισμό των οικονομικών του κόμματος και με συνοπτικές διαδικασίες, δείχνουν ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε την περόνη από την χειροβομβίδα, την πέταξε εναντίον των εσωκομματικών αντιπάλων του και τώρα περιμένει να δει τα αποτελέσματα.

Το μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα, όπως αναφέρει η Απογευματινή, είναι σαφές: «Εάν συνεχίσεις να με υποσκάπτεις, θα σε πάρω μαζί μου». Αυτό φέρεται να είπε ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον τέως, απειλώντας ότι αν συνεχίσει να τον αμφισβητεί, το τέλος δεν θα είναι καλό για κανέναν εκ των δύο.

Στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη υποστηρίζουν ότι πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται από κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (Χρήστο Σπίρτζη, Θανάση Θεοχαρόπουλο, Γιώργο Τσίπρα) ο κ. Κασσελάκης πιστεύει ότι βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ του αποδίδει και διαρροές που υπήρξαν για συνάντηση του Μανώλη Καπνισάκη με τη διευθύντρια του Νίκου Ανδρουλάκη.

Τι του ζήτησε

Σύμφωνα με την Απογευματινή, ο Στέφανος Κασσελάκης μέσω τρίτου προσώπου – καθώς ο τέως και ο νυν πρόεδρος δεν μιλάνε – ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει μια δήλωση, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο και με αυτόν θα πορευτεί μέχρι τις εθνικές εκλογές.

Τον παρακάλεσε ακόμη να τηλεφωνήσει στον Χρήστο Σπίρτζη και να του ζητήσει να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Σύμφωνα πάντα με την Απογευματινή, ο κ. Τσίπρας σιώπησε στο πρώτο αίτημα ενώ αρνήθηκε να τηλεφωνήσει και να νουθετήσει τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

The post Ο Στέφανος απειλεί τον Τσίπρα – Το μήνυμα και το παρασκήνιο first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αλέκος Φλαμπουράρης: Στο νοσοκομείο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ – Υπέστη έμφραγμα

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Αλέκος Φλαμπουράρης

Συντάξεις Αυγούστου 2024: Οι πιθανές ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More