Με βαρύ ποινικό μητρώο ο νεκρός των φυλακών Κορυδαλλού: Είχε σκοτώσει δύο άτομα

Νεκρός από μαχαίρι συγκρατούμενού του έπεσε ο επικίνδυνος δολοφονός από την Αλβανία, 35 ετών, έπειτα από συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού

Δολοφόνος, δραπέτης, αλλά και σεσημασμένος για άγριο ξυλοδαρμό επιχειρηματία, ήταν ο 35χρονος Αλβανός, που έχασε σήμερα τη ζωή του, σε συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο νεκρός το 2017 είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία σε ληστεία στη Δυτική Αττική, ενώ σκότωσε και μια ηλικιωμένη, χτυπώντας την με το όπλο στο κεφάλι.

Επίσης, είχε ξυλοκοπήσει επιχειρηματία στη Μύκονο, τόσο άγρια, που ο ίδιος μέχρι και σήμερα φέρει λάμες στα πόδια από τον ξυλοδαρμό.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποδράσει το 2018 κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους, ωστόσο συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα.

Η αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές

Η συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μεταξύ Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν μαχαίρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η αιτία της συμπλοκής σχετίζεται με το ποιος θα αναλάμβανε την «αρχηγία» της συγκεκριμένης πτέρυγας, στην οποία κρατούνται βαρυποινίτες, συνήθως καταδικασμένοι για ανθρωποκτονίες.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε ένας εκ των τραυματιών, 46 ετών, σε νοσοκομείο, ο οποίος φέρει σοβαρό τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη.

The post Με βαρύ ποινικό μητρώο ο νεκρός των φυλακών Κορυδαλλού: Είχε σκοτώσει δύο άτομα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ομόνοια: Επίθεση 34χρονου με μαχαίρι στην έγκυο σύντροφό του

Φωτιά τώρα στην Ανάβυσσο – Ήχησε το 112, κάλεσμα για εκκένωση

Πέθανε ο Martin Mull, ηθοποιός από την δημοφιλή σειρά «Σαμπρίνα η μικρή μάγισσα»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More