Ηράκλειο: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό

Σαν ταύρος μέσα σε υαλοπωλείο ήταν ένας άνδρας ο οποίος προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε εργαζόμενους και επιβάτες του ΚΤΕΛ Ηρακλείου καθώς δεν δίστασε να επιτεθεί και να τραυμάτισε έναν αστυνομικό κατά την προσαγωγή του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης (25/6) όταν ένας 47χρονος την ώρα που βρισκόταν στον επιβατικό σταθμό του ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο αρχίζει να παρενοχλεί εργαζόμενους και περαστικούς, όντας σε κατάσταση αμόκ.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η αστυνομία με δύο άνδρες του Α.Α.Τ. Ηρακλείου να φτάνουν στο σημείο για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Ο 47χρονος στη θέα των αστυνομικών μαινόμενος άρχισε να τους επιτίθεται λεκτικά και σωματικά. Μάλιστα, τραυμάτισε με κλωτσιές και μπουνιές τον έναν εκ των αστυνομικών ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά, ο 47χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη μεταφορά του προκάλεσε φθορές και στο περιπολικό.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη, φθορές και άλλα αδικήματα και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, ο 36χρονος αστυνομικός φέρει τραύμα στην αριστερή πλευρά του θώρακα.

The post Ηράκλειο: Άνδρας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αθήνα: Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ινούς και Λένορμαν

Εορτολόγιο 29 Ιουνίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Κεχαγιά: «Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουμε να φύγει κανείς»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More