Συλλήψεις στην Αττική για ναρκωτικά και λαθραία καπνικά προϊόντα

Οι αστυνομικές αρχές της Αττικής προχώρησαν σε συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων, ενισχύοντας την ασφάλεια στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 21-6-2024 στην περιοχή του Γαλατσίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί κάλεσαν σε έλεγχο τον κατηγορούμενο ο οποίος κινούνταν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην περιοχή του Γαλατσίου.

Συνολικά βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) -109,4- γραμμ. διαμοιρασμένη σε -10- συσκευασίες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

2. Επιπλέον, βραδινές ώρες της 22-6-2024 στην περιοχή της Νίκαιας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 54χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 54χρονο να κατέχει εντός καταστήματος στην περιοχή της Νίκαιας προς πώληση -570- πακέτα τσιγάρα και -109- συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

The post Συλλήψεις στην Αττική για ναρκωτικά και λαθραία καπνικά προϊόντα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Σκιάθος: «Με χώρισε, ήπια και έκλεψα» – Τι είπε στο δικαστήριο 35χρονος

Βραβεύτηκε 88χρονη ανάδοχη μητέρα πριν βγει στη σύνταξη – Μεγάλωσε πάνω από 40 παιδιά

Ψυχικό: Σήμερα καταθέτουν τρία πρόσωπα για την εν ψυχρώ εκτέλεση του τοπογράφου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More