Στο υπ. Μετανάστευσης σήμερα ο Μητσοτάκης 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά με εξωστρέφεια και στρατηγικές αλλαγές στην πολιτική της κυβέρνησης, ανταποκρινόμενος στο μήνυμα των ευρωεκλογών. Η πρώτη εβδομάδα μετά τον ανασχηματισμό επικεντρώθηκε στην οικονομία, με ανακοινώσεις για τη μείωση του ΦΠΑ, την έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων και μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Προβλέπονται επίσης βελτιώσεις στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, χωρίς να αλλάξει η βασική φιλοσοφία του νόμου.

Επισκέψεις στα υπουργεία και ικανοποίηση για το μεταναστευτικό

Ο Πρωθυπουργός συνεχίζει τις επισκέψεις του στα υπουργεία όπου υπήρξε αλλαγή ηγεσίας, με την πιο πρόσφατη να αφορά το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και τη συνάντηση με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η κυβέρνηση θεωρεί την κατάσταση στο μεταναστευτικό ικανοποιητική, καθώς η συνεργασία με την Τουρκία αποδίδει αποτελέσματα. Ωστόσο, παραμένει σε επιφυλακή για την αποτροπή των μεταναστευτικών ροών, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι διαχειρίσιμες.

Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας με έμφαση στην ενδοκομματική συσπείρωση

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αποσυμπίεση από τη συσσωρευμένη πίεση και τη μεταφορά του κλίματος από τις περιφέρειες των βουλευτών. Περισσότερα από 20 μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας έχουν εκφράσει την πρόθεση να τοποθετηθούν για την πορεία του κόμματος και της κυβέρνησης. Κάποιοι ανησυχούν ότι το κόμμα κινείται προς το κέντρο, παραμελώντας τους παραδοσιακούς δεξιούς ψηφοφόρους. Ο Μητσοτάκης απαντά ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιστρέψει σε πολιτικές ιδεολογικής περιχαράκωσης.

Ο πρωθυπουργός πηγαίνει στη συνεδρίαση για να ακούσει τους βουλευτές του και να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση και το κόμμα έχουν ως κύριο στόχο την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, προβάλλοντας τη μεγάλη μάχη που θα δοθεί το επόμενο διάστημα.

Με αυτές τις κινήσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιδιώκει να δείξει ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πολιτών, παραμένοντας προσηλωμένη στον στόχο της ανάπτυξης και της σταθερότητας.

The post Στο υπ. Μετανάστευσης σήμερα ο Μητσοτάκης  first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

10 κόλπα για να δείχνεις λίγο πιο χαρισματικός

Matthew Perry: Η περιουσία του σταρ από τα «Φιλαράκια» αποκαλύφθηκε

Πάνος Μουζουράκης: Ζωντανά στο θέατρο Αλσος στις 22 Ιουλίου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More