Μεσσηνία: Τέσσερα χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή στον 46χρονο Αλβανό που χτύπησε τη σύζυγό του με σιδερένιο λοστό

Σε φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή και με την εντολή πραγματικής έκτισης της ποινής και την έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, καταδικάστηκε σήμερα ο 46χρονος με καταγωγή από την Αλβανία και διαμονή στα Φιλιατρά στην Μεσσηνία, ο οποίος το Σάββατο συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, βαριές σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων, εναντίον της 25χρονης συζύγου του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά την ακροαματική διαδικασία παραδέχτηκε την πράξη του ζητώντας συγγνώμη, υποστηρίζοντας όμως πως πρώτη φορά φέρθηκε βίαια έπειτα από χρήση αλκοόλ.

Η γυναίκα από την πλευρά της κατέθεσε ότι στα δύο χρόνια που μένουν μαζί είναι τουλάχιστον η τέταρτη φορά που την χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και με σιδερένια βέργα στο σώμα.

Τις προηγούμενες φορές δεν είχε καταγγείλει το γεγονός καθώς την έπειθε ζητώντας συγγνώμη αλλά και την απειλούσε πως αν αποκαλύψει την αλήθεια θα την χτυπήσει ξανά. Στο τελευταίο περιστατικό οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όπως είπε θα το έκανε και η ίδια γιατί είχε φτάσει στα όριά της.

The post Μεσσηνία: Τέσσερα χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή στον 46χρονο Αλβανό που χτύπησε τη σύζυγό του με σιδερένιο λοστό first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας από ανώτατο αξιωματικό Πυροσβεστικής μία γυναίκα

Κατερίνη: Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση 58χρονου – Εντοπίστηκε νεκρός από αγρότη

Θανατηφόρος ιός από τα δάση της Ινδίας σαρώνει και τον ανθρώπινο πληθυσμό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More