Κλοπή στην οικία του Σέρβου ποδοσφαιριστή Πρέντρανγκ Τζόρτζεβιτς

Σοκ προκάλεσε η είδηση της διάρρηξης στην οικία του Σέρβου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Πρέντρανγκ Τζόρτζεβιτς, στο χωριό Χανάκια, λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή.

Η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, φτάνοντας στο σπίτι, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δυσάρεστη έκπληξη. Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλεύτηκαν τις ζημιές που είχαν προκαλέσει οι πυρκαγιές στο κτίσμα και μπήκαν στο σπίτι από ένα παράθυρο που είχε υποστεί σοβαρές φθορές. Οι εισβολείς αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στην οικογένεια.

Η καταγγελία έγινε αμέσως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να έχουν πραγματοποιήσει παρόμοιες κλοπές και σε άλλα σπίτια της περιοχής, τα οποία επίσης υπέστησαν ζημιές από τις φωτιές.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η αστυνομία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή και έχει εντατικοποιήσει τις περιπολίες στην περιοχή, με στόχο την προστασία των κατοίκων και την πρόληψη περαιτέρω εγκληματικών ενεργειών.

Η οικογένεια Τζόρτζεβιτς εξέφρασε την ανησυχία της για την ασφάλεια στην περιοχή και κάλεσε τις αρχές να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία των κατοίκων, ειδικά μετά τις πυρκαγιές που άφησαν πολλές κατοικίες ευάλωτες σε παρόμοιες επιθέσεις.

Η κοινότητα του Χανακίου, σοκαρισμένη από το συμβάν, στέκεται αλληλέγγυα στην οικογένεια Τζόρτζεβιτς, με την ελπίδα ότι οι δράστες θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

The post Κλοπή στην οικία του Σέρβου ποδοσφαιριστή Πρέντρανγκ Τζόρτζεβιτς first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Καθησυχαστικός ο Άκης Τσελέντης για τους δύο σεισμούς στην Κρήτη: «Κανένας λόγος ανησυχίας»

Ρωσικά πολεμικά πλοία έφτασαν στη Βενεζουέλα

Τι γίνεται όταν μια πολυβραβευμένη κουζίνα ανοίγει τις πόρτες σε δυο άμπαλους youtuber; Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More