Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 25η ημέρα του Ιουνίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα είναι δύσκολη ως προς τις διαπραγματεύσεις

Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης κάνοντας τα θέματα των σχέσεων μας, φιλικών κι επαγγελματικών, προτεραιότητα, εκτός όλων των άλλων που έχουμε να διευθετήσουμε μέσα στη μέρα μας. Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη στο ξεκίνημα της μέρας που δυσκολεύει τα πράγματα για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, συνεργασίες, καθώς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη μπορεί να επιμένουν ο καθένας στις δικές του απόψεις και δράσεις χωρίς διάθεση συμβιβασμού, και αργά μετά τα μεσάνυχτα τετράγωνο με τον Ουρανό που επηρεάζει όμως από πριν, φέρνοντας και τη διάσταση του απρόοπτου θετικού ή αρνητικού μες τη μέρα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη – Εξάρσεις και εναντιώσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη βελτίωση και στην ουσιαστική αλλαγή. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ο ενθουσιασμός θα δώσει την ώθηση για επιδιώξεις.

Οι διεκδικήσεις θα πρέπει να είναι οργανωμένες και σκεπτόμενες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό μεθοδικότητα και όχι ανυπομονησία. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα προκύψουν για νέες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Ενδεχομένως το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στις απρόσωπες ή χαλαρές σχέσεις και όχι προς τις δεσμευτικές.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι μία δύσκολη όψη, στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες ή αντικρουόμενα συμφέροντα κατά πάσα πιθανότητα θα χαθεί η ισορροπία, οι αντιδράσεις θα είναι παρορμητικές. Προσοχή στους εκνευρισμούς, καλό θα είναι αποφευχθούν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, οι παρατραβηγμένες εναντιώσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις που στην πορεία θα είναι δύσκολο να λυθούν.

Στον επαγγελματικό τομέα έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις, οι εντάσεις οι ανταγωνισμοί και οι αντιπαραθέσεις θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία. Τα ζευγάρια προσοχή στις ζήλιες και στα πείσματα, ίσως να προκύψουν καυγάδες, καλό θα είναι να υπάρξει αυτοσυγκράτηση και συναισθηματικός έλεγχος, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Το ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη και σήμερα δίνει έμφαση στους φίλους, τις ομάδες στις οποίες είστε μέλη, στους ανθρώπους που έχετε κοινούς στόχους και ορίζοντες στη δουλειά. Η Τρίτη είναι μια μέρα που επικροτεί με κάθε τρόπο τη συνέργεια, τη συνεργασία. Όμως η Σελήνη θα σχηματίζει όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό και φαίνεται ότι κάτι μπορεί να μην πηγαίνει καλά με κάποια άτομα είτε από το φιλικό είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και ενδεχομένως η αιτία να είναι μια διαφορετική προσέγγιση κυρίως σε οικονομικά θέματα. Μπορεί να προκύπτουν διαφορές στη διαχείριση ή μπορεί να αντιλαμβάνεστε ίσως ότι κάποιοι άνθρωποι που σας επηρεάζουν σας οδηγούν σε λάθος αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Ακόμη σήμερα μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση στον χώρο εργασίας και να έχετε μια ιδιαίτερα συναισθηματική αντίδραση.

Ταύρος

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο αρχικά με τον Άρη στο ξεκίνημα της μέρας και κατόπιν με τον Ουρανό στο ζώδιο σας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σάς οδηγεί ίσως να κάνετε κάποιες τολμηρές για τα δεδομένα σας αλλαγές πιθανώς στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως έχετε ένα δίλημμα ανάμεσα στο να ακολουθήσετε τον δικό σας τρόπο για να κάνετε τη δουλειά ή τον τρόπο που για παράδειγμα επιβάλλει η εταιρεία που εργάζεστε ή κάποιο υψηλά ιστάμενο άτομο. Όπως και να έχει και οι δυο αποφάσεις έχουν συνέπειες αγαπητοί μου Ταύροι, γι’ αυτό άλλωστε είναι και δίλημμα. Καλά θα κάνετε να διαλέξετε σοφά την επιλογή σας και να τη στηρίξετε μέχρι τέλους. Σαφώς θα πρέπει να τη δικαιολογήσετε είτε στον εαυτό σας είτε στους άλλους.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο να βρίσκεται ανάμεσα σε δυο όψεις τετραγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας. Η Σελήνη στον Υδροχόο μέσα στον τομέα της επέκτασης, της ελευθερίας, των μελλοντικών σας σχεδίων σχηματίζει όψεις με τους πλανήτες στον Ταύρο κι ενδέχεται να υπάρχει ξαφνικά ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας. Ενδεχομένως να είναι κάτι ξαφνικό και απρόβλεπτο. Αυτή άλλωστε είναι η φύση του Ουρανού. Ό,τι φέρνει είναι δύσκολο να το έχουμε προβλέψει ακόμη κι εμείς οι αστρολόγοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε. Από την άλλη ίσως από μια τέτοια εμπειρία να υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα, ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε. Εσείς μείνετε σταθεροί στους στόχους σας και αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε. Από την άλλη μπορεί σήμερα ένας συνεργάτης ή ένας φίλος να σας εκπλήσσει με τον τρόπο του.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών στο προσκήνιο. Η κόντρα Σελήνης-Άρη παρόλα αυτά μπορεί να δείχνει κάποιες αντιπαραθέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Καθώς από σήμερα ξεκινά να επηρεάζει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, που ολοκληρώνεται μετά τα μεσάνυχτα, ίσως ανακαλύψετε ακόμη και τυχαία ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας επαγγελματικό ή φιλικό είναι πιθανό να σας χειρίζεται και να στηρίζεται στη γενναιοδωρία και την καλή σας καρδιά προκειμένου κάτι να κερδίσει. Αν διαισθανθείτε κάτι τέτοιο μπορεί να νιώσετε απογοήτευση αρχικά, από την άλλη όμως θα ξέρετε πού βαδίζετε και ποιοι είναι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι το παίζουν, γιατί σε κάτι επωφελούνται από σας.

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σας κάνει λίγο πιο ευάλωτους στο περιβάλλον σας και ίσως πιο ευαίσθητους στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει κάποιες κόντρες στον χώρο εργασίας. Από το απόγευμα επηρεάζει και το επερχόμενο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που ίσως φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα ή μπορεί και μια συμπεριφορά απροσδόκητη ή κάπως εκκεντρική από κάποιο άτομο στο περιβάλλον της δουλειάς σας. Μπορεί να σας εκπλήσσει ο τρόπος που συμπεριφέρεται ή να σας εκνευρίζει. Από την άλλη ίσως νιώθετε κι εσείς πιο ανήσυχοι, γιατί ίσως φοβάστε μια αλλαγή και δεν μπορείτε να ησυχάσετε μέσα σας. Μια συζήτηση θα ήταν ό,τι πρέπει, αλλά πιθανώς να πρέπει να γίνει σε μια πιο χαλαρή μέρα χωρίς ένταση.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιο ουδέτερη προς το ζώδιο σας σήμερα, παρόλα αυτά οι κόντρες της με τον Άρη τα ξημερώματα της Τρίτης και με τον Ουρανό λίγο μετά τα μεσάνυχτα επηρεάζουν όλη τη μέρα και μπορεί να σας βάλουν σε διλήμματα. Από τη μια ξέρετε ότι έχετε πολλά να κάνετε σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας είτε απέναντι στον εαυτό σας, την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση, είτε απέναντι στις επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις σας κι αυτό φυσικά είναι η Σελήνη στον Υδροχόο. Ο Άρης όμως κι ο Ουρανός στον Ταύρο έρχονται να σας αποπλανήσουν να μην κάνετε τίποτε που «πρέπει», παρά μόνο ό,τι θέλετε και σας κάνει να περνάτε καλά και να νιώθετε ελεύθεροι. Είναι σαν να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε μια σαλάτα με μαρούλι που «πρέπει» και μια πίτσα που «δεν πρέπει». Από την άλλη είστε επινοητικοί οι Παρθένοι. Βρίσκετε πάντα έναν τρόπο να συνδυάσετε και τα δυο. Ίσως να κάνετε μια πρόσθεση σε αυτή τη σαλάτα για να είναι πιο νόστιμη;

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιο σας, αλλά οι όψεις της στη διάρκεια της μέρας είναι απαιτητικές. Η κόντρα με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει αντιθέσεις, ασυμφωνίες ή να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές πιο περίεργες. Ίσως βέβαια αιτία για τη νευρικότητα να είναι και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που ολοκληρώνεται μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης επηρεάζει όμως από σήμερα. Η όψη αυτή φημίζεται για τα απρόοπτα που φέρνει αλλά και την ένταση στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Όλο αυτό θα πρέπει να το προσέξετε τόσο στον χώρο της εργασίας σας αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, αυτή είναι μια όψη που ίσως δείχνει μια κεραυνοβόλα γνωριμία. Ένα άτομο που μπορεί να μπαίνει στη ζωή σας ξαφνικά και να σας γοητεύει ή και το αντίθετο σενάριο μια έξοδο γιατί τα πράγματα δεν λειτούργησαν όπως θέλετε. Επηρεάζει ακόμη θέματα που αφορούν στα παιδιά.

Σκορπιός

Η Τρίτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμη σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα σας, αλλά θέλει και ιδιαίτερο χειρισμό στις σχέσεις σας. Η κόντρα της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει συγκρούσεις για υποκειμενικούς λόγους ή να έχετε διάσταση απόψεων με συνεργάτες, φίλους ή και τον σύντροφό σας. Ίσως νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας κατανοούν κι αυτό να σας δημιουργεί εκνευρισμό. Από την άλλη ξεκινά από σήμερα η επιρροή του τετραγώνου Σελήνης-Ουρανού που μπορεί να σας αναστατώσει ποικιλοτρόπως τόσο σε θέματα που αφορούν το σπίτι ως ακίνητο και την οικογένεια σας όσο και σε θέματα σχέσεων κι επαγγελματικών συνεργασιών. Με κάποιο τρόπο αυτό το τετράγωνο κάνει πιο έκρυθμη την κατάσταση γενικότερα τώρα στην αρχή της εβδομάδας και μπορεί να μην έχετε τον έλεγχο. Κάποιες εξελίξεις ίσως όμως και κάποιες νέες αποκαλύψεις μπορεί να σας ταράξουν.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο είναι φιλική προς το ζώδιο σας και δίνει έμφαση στην επικοινωνία. Η κόντρα της με τον Άρη μπορεί να δημιουργεί κάποια ένταση σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά ή ίσως αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται να έχετε έναν καλύτερο προγραμματισμό για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις αλλά και στις επιθυμίες σας. Όμως και στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό που ναι μεν ολοκληρώνεται τεχνικά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, αλλά επηρεάζει από σήμερα. Ο Ουρανός μες τον τομέα της δουλειάς αλλά και της φυσικής κατάστασης απαιτεί να κάνετε αλλαγές εδώ και τώρα στις καθημερινές σας ρουτίνες ίσως για να νιώθετε περισσότερο σε φόρμα και να δουλεύετε πιο αποτελεσματικά. Η Σελήνη από την άλλη στον Υδροχόο φοβάμαι ότι σας κρατάει σε ένα πολύ θεωρητικό επίπεδο και δεν σας σπρώχνει σε δράση. Δηλαδή μπορεί να συζητάτε για μια διατροφή, να ξεκινήσετε άσκηση ή να πάρετε μια βοήθεια στη δουλειά, αλλά απλώς όλα αυτά να τα συζητάτε και όχι να τα κάνετε… Μήπως πρέπει να αφήσετε τα λόγια και τις σκέψεις και να μπείτε σε δράση;

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δίνει έμφαση σε πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Η κόντρα της με τον Άρη αρχικά μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή μπορεί να διαφωνείτε στον τρόπο που πρέπει να δουλέψετε πάνω σε ένα πρότζεκτ ή στις οικονομικές λεπτομέρειες. Από την άλλη, μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ολοκληρώνεται το τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό που επηρεάζει όμως από σήμερα και δημιουργεί απρόοπτα. Μπορεί να υπάρχει ακόμη μια εξέλιξη που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Από την άλλη μπορεί κάποια οικονομικά θέματα να σας απασχολούν ή να προκύπτει ανάγκη ξαφνικών εξόδων με αυτή την όψη. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας καταναλωτική μανία αυτές τις μέρες που προφανώς λειτουργεί για ψυχολογικούς λόγους.

Υδροχόος

Με όλων τα μάτια στραμμένα πάνω σας αυτές τις μέρες που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας, το σύμπαν έρχεται ακόμη μια φορά να σας εκπλήξει. Βλέπετε η Σελήνη σχηματίζει δυο κόντρες, αρχικά με τον Άρη και κατόπιν με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να υπάρχουν απαιτήσεις από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή κι από ένα άτομο στη δουλειά που σας καταπιέζει. Δεν χρειάζεται όμως να πείτε σε όλους ναι αγαπητοί μου Υδροχόοι. Από την άλλη, αυτές οι όψεις μπορεί να σας κάνουν κάπως επαναστάτες χωρίς αιτία ή ιδιαίτερα αντιδραστικούς σε ό,τι κι αν σας προτείνουν οι άλλοι.

Ιχθύες

Άλλη μια ημέρα που το περιβάλλον σας κοινωνικό, επαγγελματικό νιώθετε ότι μπορεί να σας επηρεάζει με κάποιο τρόπο δυσμενώς. Αυτό δε σημαίνει ότι κάτι γίνεται επίτηδες, απλά όταν η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη επηρεάζεστε έμμεσα ακόμη κι αν κάτι δεν αφορά εσάς τους ίδιους. Η Τρίτη με τις κόντρες της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό να επηρεάζει από σήμερα δημιουργεί ένταση στην επικοινωνία και ίσως κάποια απρόοπτα στον χώρο της δουλειάς, με τις σπουδές ή όπου αλλού δραστηριοποιήστε. Προσπαθήστε να μην πάρετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας και επιδιώξτε λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Επίδομα Παιδιού: Λήγει η προθεσμία για τα δικαιολογητικά – Πότε ξεκινούν οι επόμενες αιτήσεις

ΗΠΑ: Η κληρονόμος της δυναστείας Ντίσνεϊ αναστέλλει τις δωρεές μέχρι να αποσυρθεί ο Τζο Μπάιντεν

Πακιστάν: Νεκροί και τραυματίες από πτώση πούλμαν σε χαράδρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More