Απόστολος Λύτρας: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενό του – Τα σενάρια της μεταφοράς του

***** ÐÑÏÓÏ×Ç – ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç *****

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχθηκε λεκτική επίθεση από άλλον κρατούμενο. Ο επιτιθέμενος του επιτέθηκε φραστικά, λέγοντας ότι «οι αρσενικοί δεν συμπεριφέρονται έτσι» και ότι θα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη φυλακή, συγκεκριμένα στην Τρίπολη. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επιστροφή του Λύτρα στο κελί του μετά τον προαυλισμό του​​​​.

Η εν λόγω επίθεση, σε συνδυασμό με το γενικότερο κλίμα στις φυλακές, έχει προκαλέσει σκέψεις για τη μεταφορά του Λύτρα σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα. Οι φυλακές Γρεβενών και Τρίπολης φαίνεται να είναι οι επικρατέστερες επιλογές​​ κάτι που μένει να φανεί.

Η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ιδιαίτερα μετά την προβολή εικόνων του χωρίς χειροπέδες κατά την είσοδό του στην ανακρίτρια. Το γεγονός αυτό έφερε στην επιφάνεια θέματα σχετικά με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται​​ καθώς και τις διακρίσεις μεταξύ επωνύμων και μη.

Πέρα από τη λεκτική επίθεση, ο Απόστολος Λύτρας συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο ίδιος έχει εκδώσει γραπτή δήλωση, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της πράξης του και δηλώνοντας ότι έχει απευθυνθεί σε ειδικό για βοήθεια​​.

Ο Απόστολος Λύτρας έχει επίσης καταθέσει μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση.

The post Απόστολος Λύτρας: Δέχτηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενό του – Τα σενάρια της μεταφοράς του first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Μετακόμιση: Οργανώστε το σπίτι σας χωρίς άγχος

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα: Η Τζένιφερ Λο και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν τον Μάρτιο

Συναγερμός στις Βερσαλλίες – Εκκενώνεται το παλάτι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More