Αιφνιδιαστική έφοδος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην ΕΥΠ

Έφοδο στην ΕΥΠ μαζί με δύο πραγματογνώμονες έκανε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, μετά τις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και άλλων προσώπων.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε σε έλεγχο των αρχείων της ΕΥΠ προκειμένου να διαπιστώσει, αν υπήρξε παρακολούθηση και από την Υπηρεσία των προσώπων εκείνων, που έλαβαν «μολυσμένο» μήνυμα (sms) με στόχο την παρακολούθησή τους από το παράνομο λογισμικό predator.

Υπενθυμίζεται ότι από τον έλεγχο που είχε κάνει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα είχε καταλήξει πως συνδρομητές και χρήστες 92 τηλεφωνικών αριθμών είχαν λάβει τα επίμαχα sms. Στο πλαίσιο της δικής του έρευνας ο κ. Ζήσης διερευνά και για αυτό έκανε την έφοδο, αν υπάρχουν κοινά πρόσωπα μεταξύ της «λίστας pretador» και της λίστας της Αρχής.

Να σημειωθεί ότι η έρευνα του αντεισαγγελέα βαίνει προς το τέλος της καθώς ήδη έχουν εξεταστεί δεκάδες μάρτυρες ενώ έχουν απαντηθεί και αιτήματα δικαστικής συνδρομής που είχαν αποσταλεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και στις ΗΠΑ

The post Αιφνιδιαστική έφοδος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην ΕΥΠ first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Φωτιά στο Λουτράκι

Η πορεία του καπνού από την Κερατέα έως τη Κρήτη – Ταξίδεψε 235 χλμ σε 3 ώρες

Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα σε αυτό το γιγάντιο αυγό (vid)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More