Πώς να δείχνεις πιο αδύνατη και ελκυστική στην παραλία

Καλοκαίρι, θάλασσα, άμμος και… μαγιό! Ναι, ναι, ξέρω, η σκέψη του να βγεις στην παραλία μπορεί να σε γεμίζει τρόμο, αλλά μην ανησυχείς! Εμείς στο tromaktiko.gr, σου προτείνουμε τον απόλυτο οδηγό για να δείχνεις πιο αδύνατη και ελκυστική.

Της: Έπη Τρίμη

Έτοιμη; Πάμε!

Επιλογή μαγιό: Το Μαύρο είναι ο φίλος σου

  1. Σκούρα Χρώματα: Το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα. Κρύβει αμαρτίες (όχι, δεν εννοώ τις σοκολάτες που έφαγες), κολακεύει τη σιλουέτα και σε κάνει να δείχνεις κομψή. Μαύρο μαγιό: ο πιστός σου σύμμαχος ειδικά αν έχεις κοιλίτσα.
  2. Μονοχρωμία: Το μαγιό σου πρέπει να είναι μονόχρωμο. Απέφυγε τα υπερβολικά σχέδια που μπορεί να σε κάνουν να μοιάζεις με έργο αφηρημένης τέχνης.
  3. Υψηλή μέση: Τα μαγιό με υψηλή μέση κάνουν θαύματα! Όχι μόνο θα νιώθεις σαν σταρ του ’50, αλλά θα φαίνεσαι και πιο ψηλή και λεπτή. Σκέψου τη Μέριλιν Μονρόε!

Στάση σώματος: Όρθια σαν κυπαρίσσι

  1. Καλή στάση: Στάσου όρθια, σήκωσε το κεφάλι ψηλά και ρούφα την κοιλιά μέσα! Σκέψου ότι σε φωτογραφίζει το αγαπημένο σου περιοδικό μόδας. Στάσου ίσια και οι πόντοι θα εξαφανιστούν!
  2. Ρούχα παραλίας: Επίλεξε ένα καφτάνι που να λέει “Είμαι η βασίλισσα της παραλίας”. Αγκαλιάζει το σώμα σου και κρύβει τα σημεία που θέλεις να κρύψεις, όλα αυτά με στυλ και χάρη.

Αξεσουάρ: Κάνουν θαύματα

Μεγάλα Γυαλιά Ηλίου: Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο για τον ήλιο. Καλύπτουν το μισό πρόσωπο (ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις χωρίς μακιγιάζ) και σε κάνουν να μοιάζεις με σταρ του Χόλιγουντ. Κερδίζεις διπλά!

  1. Καπέλα: Το καπέλο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Προστατεύει από τον ήλιο και προσθέτει μια δόση μυστηρίου. “Ποια είναι αυτή η γοητευτική ύπαρξη κάτω από το καπέλο;”

Προετοιμασία σώματος: Φροντίδα με στιλ

  1. Ενυδάτωση: Πίνε νερό, νερό, νερό. Κάνει καλό στο δέρμα, σε κρατάει δροσερή και βοηθάει να λάμπεις σαν ηλιαχτίδα.
  2. Απολέπιση: Κάνε απολέπιση στο σώμα σου και νιώσε τη βελούδινη επιδερμίδα. Σκέψου το σαν να απομακρύνεις το παλιό σου εαυτό και να καλωσορίζεις τον καινούριο, καλοκαιρινό σου εαυτό.

Τεχνικές μαυρίσματος: Τα μυστικά για να νιώθεις χρυσαφένια Θεά

  1. Αυτομαυριστικά προϊόντα: Αν τα χέρια σου είναι πιο άσπρα από το γάλα, δοκίμασε αυτομαυριστικά προϊόντα. Δεν χρειάζεται να περάσεις ώρες στον ήλιο (και να κινδυνεύεις να γίνεις κόκκινη σαν αστακός).
  2. Σπρέι μαυρίσματος: Για επαγγελματικό αποτέλεσμα, επισκέψου ένα κέντρο αισθητικής και απόκτησε την τέλεια, χρυσαφένια απόχρωση.

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και πήγαινε στην παραλία με αυτοπεποίθηση, χιούμορ και καλοκαιρινή διάθεση. Είσαι έτοιμη να λάμψεις σαν τον ήλιο και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου στο έπακρο!

The post Πώς να δείχνεις πιο αδύνατη και ελκυστική στην παραλία first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τουρκία: Έκρηξη σε εστιατόριο με 4 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες – Δείτε βιντεο

ΤΩΡΑ: Καίγονται σπίτια στη Σταμάτα

3 τρόποι να απαντήσεις αποστομοτικά σε προσβολές από αγενείς ανθρώπους!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More