Ο παίχτης θρύλος Λιονέλ Μέσι έγινε 37 ετών

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι που συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την ποδοσφαιρική του κλάση κλείνει τα 37 του χρόνια και συνεχίζει να μας κάνει να αναρωτιόμαστε για πόσο θα τον απολαμβάνουμε ακόμα στα γήπεδα, αλλά και τι άλλο έχει να πετύχει στην τεράστια καριέρα του.

Ο Αργεντινός μάγος, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου διεκδικεί άλλον έναν μεγάλο τίτλο με την Εθνική του Ομάδα στο Copa America. Βέβαια η κατάκτηση ενός σπουδαίου τροπαίου με την “Αλμπισελέστε’ έχει πάψει προ πολλού να αποτελεί απωθημένο για τον Μέσι, με το Μουντιάλ του 2022 να αποτελεί ενδεχομένως την πιο σπουδαία και λυτρωτική στιγμή της καριέρας του. Σε συλλογικό επίπεδο, αφού “τερμάτισε” το άθλημα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, προσφέρει απλόχερα τη μαγεία του στους Αμερικανούς, αποτελώντας πολυτέλεια για το MLS και την Ίντερ Μαϊάμι. Τα συνολικά στατιστικά του, καθώς και η τροπαιοθήκη του, πραγματικά “ζαλίζουν”. Τον απολογισμό των 1065 αγώνων, με 837 γκολ και 373 ασίστ, 8 Χρυσές Μπάλες και 44 τρόπαια δεν υπάρχει φυσικά άλλος ποδοσφαιριστής που μπορεί να τον επιδείξει.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, το τρέχον Copa America αποτελεί το τελευταίο της καριέρας του, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φίλους του ποδοσφαίρου.

The post Ο παίχτης θρύλος Λιονέλ Μέσι έγινε 37 ετών first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Χειροπέδες σε 45χρονο στη Ρόδο: Βιντεοσκοπούσε την θετή του κόρη την ώρα που έκανε μπάνιο

Στον Έβρο η ΠτΔ – Θα κηρύξει την έναρξη του συνεδρίου «Κλιματική Ανθεκτικότητα και τοπική κοινωνία»

Απίστευτο: Αποκαλούσαν «κότα» τον γνωστό δημοσιογράφο της ΕΡΤ που έδειρε την σύντροφό του

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More