Γνωρίζετε το γυμνό κοκοράκι; Όλες θα ήθελαν να τις ξυπνάει!

Γνωρίζετε το γυμνό κοκοράκι; Όλες θα ήθελαν να τις ξυπνάει! Ο πιο ενοχλητικός ήχος του κόσμου είναι αναμφισβήτητα το ξυπνητήρι

Και η πιο ενοχλητική στιγμή στη μέρα, η στιγμή που διακόπτεται αυτός ο γλυκός βαθύς ύπνος…

Τι γίνεται όμως αν το εξελίξουμε το θέμα και κάτι που αναστατώνει γλυκά τις αισθήσεις μπει στο παιχνίδι;

Αν είστε από αυτές που δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε το πρωί, αυτό το ξυπνητήρι ίσως σας λύσει το πρόβλημα. Και αυτό γιατί θα σας ξυπνάει όχι μόνο αποτελεσματικά αλλά και… αισθησιακά. Το όνομά του; «Γυμνό κοκοράκι».

Το σέξι αυτό ξυπνητήρι χρησιμοποιείται μέσα από τα εσώρουχα αλλά και έξω από το σώμα σας. Και χρειάζεται μόνο να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι για να αρχίσει να δονείται την ώρα που θέλετε ερεθίζοντας την κλειτορίδα αλλά και τα χείλη του αιδοίου σας όπως εξηγεί στο επίσημο site ο κατασκευαστής του. Έτσι λοιπόν μπορείτε πλέον να ξυπνάτε με έναν οργασμό!

Γνωρίζετε το γυμνό κοκοράκι; Όλες θα ήθελαν να τις ξυπνάει!

Το ξυπνητήρι – δονητής λειτουργεί σε 30 επίπεδα δόνησης. Έτσι μπορείτε να επιλέγετε την ένταση του ερεθισμού με το οποίο θέλετε να ξυπνάτε κάθε πρωί. Και μην νομίζετε πως το ξυπνητήρι θα αρχίσει να δονείται βίαια. Το αντίθετο!

Αρχίζει να λειτουργεί με απαλές δονήσεις και η έντασή του αυξάνεται λίγο λίγο αυτόματα. Έτσι δεν σας ξυπνά βίαια αλλά με αισθησιακό τρόπο που σίγουρα θα σας αρέσει.

Επιπλέον αν σας αρέσει να κοιμάστε χωρίς εσώρουχα το ξυπνητήρι προσαρμόζεται ανάμεσα στα χείλη του αιδοίου σας. «Υπάρχουν πάρα πολλά ξυπνητήρια και σεξουαλικά παιχνίδια.

Γνωρίζετε το γυμνό κοκοράκι; Όλες θα ήθελαν να τις ξυπνάει!

Γιατί κάποιος θα ήθελε το συγκεκριμένο;

Επειδή τα περισσότερα είναι ενοχλητικά και δύσχρηστα. Απορώ πως δεν το σκέφτηκε κάποιος άλλος νωρίτερα», δήλωσε ο κατασκευαστής του, Τόνι Μαγκς, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Sabotage Times.

Ο Μαγκς χρειάστηκε δύο χρόνια για να κατασκευάσει αυτό το ξυπνητήρι. Το πιο δύσκολο κομμάτι στην κατασκευή του όπως είπε ήταν να κάνει το ρολόι εύχρηστο από όλους τους τύπους των γυναικών γιατί κατά την διάρκεια της νύχτας κουνιούνται πολύ.

Αν λοιπόν θέλετε να ξυπνάτε με χαμόγελο το ρολόι αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Τι λέτε;

The post Γνωρίζετε το γυμνό κοκοράκι; Όλες θα ήθελαν να τις ξυπνάει! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Έρχεται έκτακτη ενίσχυση στους συνταξιούχους τα Χριστούγεννα

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω σώρευσης υδάτων στον κόμβο Βαρυπόμπης και στην πλατεία Δροσιάς

Χάρης Δούκας: Θα παραμείνω δήμαρχος, έχω τεκμηριώσει τον διττό ρόλο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More