Απόστολος Λύτρας: Τι φοβάται εντός των φυλακών – Ο προβληματισμός για τους πελάτες του

***** ÐÑÏÓÏ×Ç – ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç *****

Από το μεσημέρι της Πέμπτης, ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για παραβίαση περιοριστικών όρων και ξυλοδαρμό της συζύγου του. Φιλοξενείται σε κελί υψίστης ασφαλείας με δύο άλλους επιχειρηματίες, ανησυχώντας για πιθανές συναντήσεις με πρώην αντιπάλους από δικαστικές υποθέσεις.

Στο κελί του, μαζί με επιχειρηματία από την Αράχωβα κατηγορούμενο για απάτες και ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων κατηγορούμενο για υπόθεση ναρκωτικών, ο Λύτρας περνά τον χρόνο του διαβάζοντας. Προαυλίζεται με τρόφιμους μόνο από την έκτη VIP πτέρυγα, ενώ η οικογένειά του τον επισκέπτεται τακτικά, φέρνοντάς του τρόφιμα και φάρμακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο Λύτρας έχει εκφράσει ανησυχίες στη διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος για την πιθανότητα συνάντησης με κρατούμενους που έχει αντιμετωπίσει στα δικαστήρια.

Ο πατέρας του δικηγόρου, σε συνέντευξή του, απέδωσε τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του παιδιού του στην «κακιά ώρα», ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο γιος του θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης σε περίπου ένα μήνα.

Παλαιότερες δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα αποκαλύπτουν τον ισχυρό δεσμό με την οικογένειά του, ενώ αναφέρεται πως είχε αρνηθεί να αναλάβει κάποιες υποθέσεις λόγω της συζύγου του. Η πρώην σύζυγός του τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία το 2017, αν και αργότερα υποστήριξε ότι υπήρξε υπερβολική.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πελάτισσα του Λύτρα σε σημαντική υπόθεση, εξέφρασε το σοκ της για το περιστατικό, ενώ ο ίδιος, μέσα από τη φυλακή, ζήτησε συγγνώμη και προστασία για την οικογένειά του.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ότι ο Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους επικοινωνίας και μετοίκησης, θεωρώντας τον ύποπτο φυγής, γεγονός που δυσκολεύει την αίτηση αποφυλάκισής του.

Παράλληλα, άλλη μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία από σύντροφο γνωστού δικηγόρου ήρθε στο φως, αναδεικνύοντας την αυξημένη ανάγκη για αντιμετώπιση του προβλήματος στις προσωπικές σχέσεις των επαγγελματιών του νομικού χώρου.

The post Απόστολος Λύτρας: Τι φοβάται εντός των φυλακών – Ο προβληματισμός για τους πελάτες του first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

3 τρόποι να απαντήσεις αποστομοτικά σε προσβολές από αγενείς ανθρώπους!

Η Εθνική Γαλλίας χαρακτηρίζει τον Λεσόρ καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη!

Μεγάλη φωτιά στην Ριτσώνα – Απειλούνται εργοστάσια

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More