Yπό πλήρη έλεγχο οι πυρκαγιές στον Πύργο

Ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής δήλωσε ότι οι φωτιές στα όρια του δήμου Πύργου έχουν τεθεί υπό πλήρη έλεγχο

Θετικά είναι τα νέα για τις φωτιές στην περιοχή του Πύργου Ηλείας.

Το συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου συνεδρίασε το βράδυ στο κτίριο της υπηρεσίας στην Αγ. Βαρβάρα. Σύσσωμη η δημοτική αρχή και η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας παρέστησαν προκειμένου να συντονίσουν τις κινήσεις της επόμενης ημέρας, ενώ όπως δήλωσε στο ilialive.gr ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής οι φωτιές στα όρια του δήμου Πύργου έχουν τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

“Οι πυρκαγιές αυτή την στιγμή στην περιοχή μας είναι σε πλήρη έλεγχο. Υπάρχουν όμως περιπολίες τόσο δικές μας όσο φυσικά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τυχόν αναζωπυρώσεις. Από την πρώτη στιγμή σύσσωμη η Πολιτική Προστασία, συνέδραμε τους Πυροσβέστες ενώ με δική μου εντολή προχωρήσαμε επίσης στην εκκένωση των οικισμών, Σκαφιδιάς, Χανάκια, Αλποχωρίου, Μυρτιάς και Αγ. Ηλία. Τώρα από το πρωί θα είμαστε σε ετοιμότητα σε περίπτωση που υπάρξει δυσκολία στο μέτωπο της φωτιάς που έρχεται από την Αχαία. Το πρωί θα βρισκόμαστε δηλαδή όλοι στο Μουζάκι και την Κουτσοχέρα για να αποφύγουμε μια τέτοια αρνητική εξέλιξη” επεσήμανε ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής.

The post Yπό πλήρη έλεγχο οι πυρκαγιές στον Πύργο first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Gazprom: Ποσότητα 42,1 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου θα διοχετευθεί σήμερα στην Ευρώπη

Πώς να προσελκύσω την τύχη; Τα μυστικά που οι τυχεροί χρησιμοποιούν για να πετύχουν

Συνελήφθησαν δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι για εκβίαση καταστηματαρχών – 14 συλλήψεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More