Aυτή είναι η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα – H μήνυση και η απώλεια ενός παιδιού

Προσθεσμία πήρε για να απολογηθεί η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά την ποινική δίωξη

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, μετά τη σύλληψη της στο πλαίσιο του αυτοφώρου για όσα καταγγέλλει με μηνύσεις της ότι έγιναν χθες βράδυ στο σπίτι της, η νυν σύζυγος του κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή βία δικηγόρου.

Η πρώτη σύζυγος του κατηγορούμενου ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος παραμένει άφαντος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 27 Ιουνίου.

Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της απειλής από την εισαγγελία.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο.

Η εισαγγελία επίσης διαβίβασε στην ανακρίτρια Χρ. Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση Λύτρα αντίγραφα της δικογραφίας ώστε η δικαστική λειτουργός να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον ποινικολόγο μετά την απολογία του για τον άγριο ξυλοδαρμό της κυρίας Πολυζωγοπούλου.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας:

-στην Εισαγγελία Εφετων για τις περαιτέρω ενέργειες της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ.Λύτρα

-στην ανακρίτρια Χρ.Σαλάππα, προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ.Λύτρα. Σε θετικη περίπτωση θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ποινικολόγου.

Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα είναι 48 ετών και επίσης δικηγόρος. Σύμφωνα με συνεντεύξεις που είχαν δώσει από κοινού, οι δυο τους χώρισαν το 2014, λίγο πριν λάβει χώρα ο γάμος του δικηγόρου με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο τους είχαν περάσει ένα δύσκολο παρελθόν, καθώς όταν ο Απόστολος Λύτρας ήταν 30 ετών είχαν χάσει ένα παιδί τους.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα διευκρίνισε ότι δεν τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, αλλά για απειλή και στη συνέχεια απέσυρε τις κατηγορίες.

The post Aυτή είναι η πρώην σύζυγός του Απόστολου Λύτρα – H μήνυση και η απώλεια ενός παιδιού first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Παραμένει μεγάλη η διαφορά της ΝΔ – Μέγιστο πρόβλημα πάλι η ακρίβεια

Έβαλε φωτιά σε ένα κουτάκι κόκα κόλα – Δεν φαντάζεστε τι γίνεται

Πόλεις ανά τον κόσμο με πληθυσμό μόλις… έναν κάτοικο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More