Χανιά: Νεκρός ένας 18χρονος από το σφοδρό τροχαίο στην Αγιά

Χανιά: Δυστυχώς εξελίχθηκε σε τραγωδία το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, έξω από την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγιά.

Τρείς νέοι άνθρωποι, δυο αγόρια και μια κοπέλα, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο ένας από τους δυο νεαρούς άνδρες, περίπου 18 ετών, είχε χάσει τις αισθήσεις του και οι γιατροί του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για να τον επαναφέρουν, χωρίς να καταφέρει να επανέλθει.

Σοβαρά τραύματα φέρουν και οι άλλοι δύο τραυματίες και βρίσκονται σε στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Για τον απεγκλωβισμό των ατόμων έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

The post Χανιά: Νεκρός ένας 18χρονος από το σφοδρό τροχαίο στην Αγιά first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Μεγάλη διαδήλωση κατά του υπερτουρισμού στη Βαρκελώνη

Ίμβρος: Νέα πνοή δίνει η επαναλειτουργία των σχολείων – Νέοι αποφασίζουν να επιστρέψουν

Ζήλειες, σπόντες και οι άλλες συμπεριφορές που σκoτώvoυν τον έρωτα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More