Πέραμα Μυλοποτάμου: «Στρίμωξαν» αστυνομικοί τον πάτερ-φαμίλια και τον «κύριο 0,4» μετά το deal

Δεν ήταν κινηματογραφικό γύρισμα. Δεν ήταν άσκηση ετοιμότητας. Όλα εξελίχθηκαν σε πραγματικό χρόνο και σε άψογο συντονισμό, με ακρίβεια δευτερολέπτων. Η αστυνομική επιχείρηση που εκτυλίχθηκε στο Πέραμα Μυλοποτάμου, πρωινές ώρες της Πέμπτης, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, σεμιναριακού επιπέδου. Όλα και όλοι λειτούργησαν όπως έπρεπε, στο χρόνο που έπρεπε. Ο κάθε ένας από τους 20-25 αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση ήταν σαν ένα κομμάτι παζλ. Αν κάτι πήγαινε στραβά, η μεγάλη εικόνα θα ήταν λειψή.

Σε ό,τι αφορά στην ουσία της υπόθεσης, τα πρόσωπα είναι εκείνα που κάνουν τη διαφορά αν ληφθεί υπόψη ότι κάποιοι εκ των συλληφθέντων δεν είναι τυχαίοι. Έχουν γράψει πολλά …χιλιόμετρα στην παρανομία και στον κόσμο της διακίνησης ναρκωτικών. Αυτή τη φορά τα έφερε έτσι ώστε η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου να «χτυπήσει» στην ίδια επιχείρηση «τριάδα» ξακουστή σε Μυλοπόταμο και Ηράκλειο.

Η δικογραφία περιλαμβάνει αρκετούς κατηγορούμενους, οι περισσότεροι αγοραστές, ως βασικοί ωστόσο κατηγορούμενου φέρονται τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες.

Ποιοι είναι αυτοί; Δύο Αλβανοί πασίγνωστοι από τις αλλεπάλληλες εμπλοκές τους στη διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα ο ένας, γνωστός και ως «κύριος 0,4» (τόσο ήταν το κάθε ξιφάκι κόκας που διακινούσε) είναι ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί ευρέως μέσα στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ.

Ο «κύριος 0,4» φέρεται να προμηθεύονταν ποσότητες κοκαΐνης από έναν 53χρονο από το Πέραμα, ο οποίος επίσης απασχολεί χρόνια τώρα τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις. Η σύνδεση των δύο προέκυψε στην πορεία των ερευνών όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών εξακρίβωσαν με βεβαιότητα ότι ο πρώτος πήγαινε απ’ ευθείας στο σπίτι του δεύτερου, παραλάμβανε κάποιες ποσότητες και επέστρεφε στο Ηράκλειο.

The post Πέραμα Μυλοποτάμου: «Στρίμωξαν» αστυνομικοί τον πάτερ-φαμίλια και τον «κύριο 0,4» μετά το deal first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Νιγηρία: Γιόρτασαν 50 χρόνια γάμου στην «πρωτεύουσα των διαζυγίων» – Το μυστικό τους

Μυτιλήνη: Ξέσπασε φωτιά στην Κάπη

Επιχείρηση των Αρχών τώρα για παράνομες ξαπλώστρες στον Σχοινιά

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More