Η Ferrari, οι Porsche και η BMW: Χρέη και πλειστηριασμοί «κρυμμένα» πίσω από την χλιδάτη ζωή του Λύτρα

Ακριβά ακίνητα και ρολόγια, σκάφος και σπίτια μίνιμαλ αισθητικής, είναι μια εικόνα που φιλοτεχνεί το πορτρέτο του μεγαλοδικηγόρου, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος παραδέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του και πλέον κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη βγαίνει σε πλειστηριασμό η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ. Επίσης, σε πλειστηριασμό βγαίνουν και τα γραφεία του στην Εμμανουήλ Μπενάκη.

Η δικηγορική του εταιρεία εδράζεται στο Κολωνάκι, στην οδό Σκουφά, όπου μέσα, σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν βαριά κομμάτια υψηλής αισθητικής και ανάλογης οικονομικής αξίας. Παράλληλα, με το πολυτελές σκάφος του περνούσε στιγμές χαράς με την γυναίκα του – την οποία ξυλοκόπησε – αλλά και την κόρη τους.

Μεγάλη αγάπη του αποτελούν και τα πολυτελή – σπορ αυτοκίνητα, αφού σύμφωνα με το MEGA η αξία τους ξεπερνά το μισό εκατομμύριο. Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Λύτρας διαθέτει μία Ferrari 360, μία Porsche Carrera, μια Prorche Cayenne και μία ΒMW σειρά 7. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατέχει και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, με την οποία και προσήλθε στο ΑΤ όπου και παραδόθηκε.

Τα ακίνητα του είναι εξοπλισμένα με ιδιαίτερα κομμάτια, όπως juke box και πίνακες, ενώ στα περισσότερα κυριαρχεί το άσπρο χρώμα.

Σε κελί στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού – Τι είπε στην διευθύντρια των φυλακών

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται από τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6) ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος παραδέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Όταν ο ποινικολόγος έφτασε στο υποκατάστημα κράτησης, υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού και μόλις βγήκε αρνητικό το αποτέλεσμα, πήρε τον δρόμο για την 6η πτέρυγα, που έχει χαρακτηριστεί και ως VIP. Εκεί, στο παρελθόν είχαν κρατηθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ο 52χρονος ποινικολόγος που προφυλακίστηκε για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, μεταφέρεται από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σε κελί υψίστης ασφαλείας μαζί με άλλους δύο κρατούμενους.

Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που είχε συλληφθεί για απάτη και ακόμα έναν επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καταστημάτων, που είναι κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών.

Όπως μεταδόθηκε στο LiveNews, η πρώτη προστριβή του ποινικολόγου ήρθε με τον συγκρατούμενό του, που είναι ο επιχειρηματίας από την Αράχωβα. Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό ο ποινικολόγος είναι μανιώδης καπνιστής κι όταν πήγε να ανάψει τσιγάρο, ο επιχειρηματίας από την Αράχωβα του είπε ότι έχει κάνει εγχείρηση στους πνεύμονες και του ζήτησε να μην καπνίσει.

Στη συνέχεια – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – ο Απόστολος Λύτρας σε ακρόαση που είχε με την διευθύντρια των φυλακών εξέφρασε φόβους για την ζωή του, καθώς είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν οδηγηθεί στην φυλακή, λόγω υποθέσεων που έχει αναλάβει. Κι αυτή με την σειρά της τον παρέπεμψε για τα αιτήματά του στον εισαγγελέα, συμπληρώνοντας όλα τα αναγκαία έγγραφα για τα αιτήματά του.

Στην εκπομπή έκανε δηλώσεις και ο Κωνσταντίνος Βαρσάμης, Πρόεδρος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, ο οποίος τόνισε ότι «δεν είναι μόνο η πρώτη νύχτα δύσκολη για κάποιον νεοεισερχόμενο κρατούμενο. Είναι ο πρώτος κι ενδεχομένως και ο δεύτερος μήνας που είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Η ψυχολογία των νεοεισακτέων κρατουμένων επιβαρύνεται πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αντιμετώπισή τους».

The post Η Ferrari, οι Porsche και η BMW: Χρέη και πλειστηριασμοί «κρυμμένα» πίσω από την χλιδάτη ζωή του Λύτρα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ο πιο δημοφιλής YouTuber στον κόσμο χτίζει 100 σπίτια για Νοτιοαμερικανούς σε περιοχές καταστροφών

Ειδικός ερευνητής αποκαλύπτει: Τα UFO έρχονται συνήθως όταν ο καιρός είναι καλός

Γαλάζιες σημαίες και πεντακάθαρα νερά σε ακτές του Δήμου Βόλου εντός του Παγασητικού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More