Απόστολος Λύτρας: Χρωστάει και της Μιχαλούς- Τι αποκάλυψε ο Μπαλάσκας

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, αποκάλυψε ότι ο Λύτρας αντιμετωπίζει μεγάλα χρέη και πως έχει προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τον Μπαλάσκα, ο Λύτρας λάμβανε πληρωμή μόνο για μία από τις εννέα υποθέσεις που αναλάμβανε, ενώ τις υπόλοιπες τις διεκπεραίωνε δωρεάν, πολλές φορές παραγκωνίζοντας συναδέλφους του. Αυτό γινόταν προκειμένου να διατηρείται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Παράλληλα, αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα και λάμβανε βοήθεια από την οικογένειά του.

Ο Λύτρας διέθετε στόλο από super cars αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, ενώ το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει σε πλειστηριασμό δέκα φορές, αλλά κατάφερνε να το διατηρεί. Το σπίτι της συζύγου του με το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι αναμένεται να πληστηριαστεί σε λίγες ημέρες.

Ο Μπαλάσκας ανέφερε ότι ο Λύτρας χρωστούσε πολλά στην ΑΑΔΕ και είχε μεταβιβάσει περιουσιακά στοιχεία στη σύζυγό του για να διαχειριστεί τα οικονομικά του προβλήματα. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα μεγάλο ποσό μετρητών, το οποίο προοριζόταν για την πληρωμή μισθών, τα σχολεία των παιδιών του, και άλλα έξοδα στην Κύπρο.

Οικονομικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί για να διαπιστωθεί η έκταση των χρεών και των περιουσιακών στοιχείων του Απόστολου Λύτρα.

The post Απόστολος Λύτρας: Χρωστάει και της Μιχαλούς- Τι αποκάλυψε ο Μπαλάσκας first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Χίος: Στη φυλακή οδηγείται ο ένοχος για την πυρκαγιά στη Σιδηρούντα

Αηδία: Τα 7 πιο απίθανα πράγματα που έχουν βρει οι γιατροί μέσα σε… αυτιά ασθενών

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Παραμένει μεγάλη η διαφορά της ΝΔ – Μέγιστο πρόβλημα πάλι η ακρίβεια

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More