Σύλληψη Υπόπτου ISIS στη Βάδη-Βυρτεμβέργη: Απειλή για το Euro 2024

Οι γερμανικές αρχές συνέλαβαν τον Ιρακινό Mahmoud A. στην πόλη Esslingen της Βάδης-Βυρτεμβέργης, υπόπτου για συμμετοχή στο “Ισλαμικό Κράτος” (ISIS). Η σύλληψη έγινε λίγες ώρες μετά την προειδοποίηση ανώτατων αξιωματούχων ασφαλείας για πιθανές ισλαμικές εξτρεμιστικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια του Euro 2024.

Ο Mahmoud A., ο οποίος έφτασε στη Γερμανία τον Οκτώβριο του 2022, θεωρείται ότι είχε συνδεθεί με τον ISIS από το 2016. Παρά το ιστορικό του, κατάφερε να εισέλθει στη χώρα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με τον έλεγχο ασφαλείας στα σύνορα.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από έντονη παρακολούθηση και συλλογή πληροφοριών από τις γερμανικές υπηρεσίες ασφαλείας. Ο ύποπτος βρισκόταν σε φάση προετοιμασίας τρομοκρατικής επίθεσης, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Οι αρχές εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του Euro 2024, προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης.

The post Σύλληψη Υπόπτου ISIS στη Βάδη-Βυρτεμβέργη: Απειλή για το Euro 2024 first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Συνελήφθησαν δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι για εκβίαση καταστηματαρχών – 14 συλλήψεις

Η χειρότερη φράση που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να χωρίσεις κάποιον

Μεγάλη διαδήλωση κατά του υπερτουρισμού στη Βαρκελώνη

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More