Βόλος: Δεν υπάρχει – πατέρας χτύπησε τον γιό του με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Βόλος: Σε έντονη διαμάχη βρίσκονται πατέρας και γιος στο Αλιβέρι λόγω κληρονομικών διαφορών, με τη σύγκρουση τους να φτάνει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες. Η ένταση κλιμακώθηκε όταν ο 53χρονος πατέρας επιτέθηκε στον 37χρονο γιο του στο σπίτι τους, χτυπώντας τον με κατσαρόλα στο πρόσωπο και το κεφάλι. Στη συνέχεια, με την απειλή μαχαιριού, του πήρε το κινητό τηλέφωνο αξίας 1000 ευρώ και 620 ευρώ σε μετρητά.

Δικαστική διαμάχη και σύλληψη

Ο γιος κατέθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 53χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, καθώς ο γιος απουσίαζε, έχοντας αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου διαμένει.

Κατηγορίες και υπεράσπιση

Ο 53χρονος πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, οπλοφορία και κλοπή. Κατά τη διάρκεια της δίκης, δήλωσε ότι θα τον υπερασπιστούν η μητέρα και η κόρη του, οι οποίες ήταν παρούσες στο περιστατικό. Επίσης, υποστήριξε ότι για όλα ευθύνεται η νύφη του, η οποία διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει τον γιο του.

Ιστορικό ναρκωτικών και ποινικό μητρώο

Σε ερώτηση σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, ο 53χρονος ανέφερε ότι αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι και ο γιος του έχει ποινικό μητρώο και πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου μια φορά τον μήνα, ως μέρος της καταδίκης του.

Η κατάσταση παραμένει τεταμένη, με την οικογένεια να βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση λόγω των κληρονομικών διαφορών και των προσωπικών αντιπαραθέσεων.

The post Βόλος: Δεν υπάρχει – πατέρας χτύπησε τον γιό του με κατσαρόλα και τον λήστεψε first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ινδονησία: Νεκρή εντοπίστηκε 36χρονη μέσα στο στομάχι πύθωνα (video)

Ο Χάρης Δούκας και η «συντροφική» προβοκάτσια

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι τελικές ημερομηνίες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More