Απόστολος Λύτρας: Σε λίγη ώρα θα βρεθεί στην Ευελπίδων – Οι μηνύσεις και ο πλειστηριασμός

Η υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζογωπούλου από τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συνεχείς εξελίξεις. Η αρχή έγινε όταν η σύζυγός του κατήγγειλε τον βάναυσο ξυλοδαρμό που υπέστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Σοφία Πολυζογωπούλου υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, γεγονός που οδήγησε στην καταγγελία της στην αστυνομία.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Απόστολος Λύτρας, μετά την καταγγελία της συζύγου του, ζήτησε συγνώμη μέσω μηνύματος και εξέφρασε την επιθυμία του να ενταχθεί σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Ωστόσο, υπέβαλε μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, με αποτέλεσμα τη σύλληψή της. Η εισαγγελέας διέταξε την απελευθέρωσή της με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Στη συνέχεια, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα, καθώς θεωρήθηκε ύποπτος φυγής και παραβίασε δύο από τους τρεις περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί​​​​.

Οι δηλώσεις των δικηγόρων

Ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Γιώργος Καράμπελας, δήλωσε ότι ο πελάτης του βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και κατανοεί τη σοβαρότητα των κατηγοριών που αντιμετωπίζει. Ανέφερε επίσης ότι ο Λύτρας είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές και να λάβει την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της βίας.

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζογωπούλου, Θέμης Σοφός, δήλωσε ότι η πελάτης του έχει υποστεί σοβαρή σωματική και ψυχολογική βλάβη. Επεσήμανε ότι η Πολυζογωπούλου είναι αποφασισμένη να προχωρήσει δικαστικά για να διασφαλίσει την ασφάλειά της και να αποδοθεί δικαιοσύνη​​​​.

Ο πλειστηριασμός

Ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα στην υπόθεση είναι ότι το σπίτι του ζεύγους αναμένεται να πλειστηριαστεί. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μετά τα γεγονότα έχουν οδηγήσει στην απόφαση αυτή. Σύμφωνα με πηγές, η κατάσταση της κατοικίας αποτελεί επιπλέον βάρος στην ήδη βεβαρημένη ψυχολογική κατάσταση της Σοφίας Πολυζογωπούλου​​.

Αντικατάσταση περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση

Ο Απόστολος Λύτρας πρόκειται να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί (20/6) στον εισαγγελέα  όπου αναμένεται να προφυλακιστεί, καθώς οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν μετά την απολογία του έχουν αντικατασταθεί με προσωρινή κράτηση. Η αντικατάσταση αυτή ζητήθηκε από τη σύζυγό του μέσω του δικηγόρου της, Θέμη Σοφού, και έγινε δεκτή λόγω ενός επεισοδίου που συνέβη το βράδυ της Τρίτης​​​​.

Παρεμβάσεις και δηλώσεις

Σε δηλώσεις του, ο Λύτρας υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο, αναφέροντας πως ήταν πρωτοβουλία της μεγάλης του κόρης να επισκεφθεί το σπίτι που βρισκόταν η σύζυγός του στον Γέρακα. Ο Λύτρας υπέβαλε επίσης μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση​​​​.

Να υπενθυμίσουμε πως η Σοφία Πολυζογωπούλου ενεργοποίησε το κουμπί πανικού και κατέθεσε μήνυση κατά του Λύτρα και της πρώην συζύγου του γεγονός που οδήγησε στην ενεργοποίηση της διαδικασίας του αυτοφώρου. Η πρώην σύζυγος του Λύτρα προσήλθε στις εισαγγελικές αρχές και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ ο Λύτρας παρέμεινε άφαντος μέχρι που παραδόθηκε αυτοβούλως​​​​.

The post Απόστολος Λύτρας: Σε λίγη ώρα θα βρεθεί στην Ευελπίδων – Οι μηνύσεις και ο πλειστηριασμός first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Απίστευτο: Σμήνος πεταλούδων πέταξε 4.200 χιλιόμετρα πάνω από τον Ατλαντικό χωρίς να σταματήσει

Πώς να διορθώσετε μόνοι σας τις ζημιές στο σπίτι

Επαναπατρίστηκαν δύο μαρμάρινα επιτύμβια αγγεία από την Ελβετία

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More