Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγος για παραβίαση περιοριστικών όρων

***** ÐÑÏÓÏ×Ç – ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ ****** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç *****

Απόστολος Λύτρας: Ο εισαγγελέας αποφάσισε την προφυλάκισή του λόγω παραβίασης περιοριστικών όρων. Ο ποινικολόγος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα παραμείνει εν αναμονή της δίκης του.

Οι αρχές έδρασαν άμεσα για να εξασφαλίσουν ότι ο κατηγορούμενος δεν θα έχει τη δυνατότητα να επαναλάβει τις παραβιάσεις ή να επηρεάσει με οποιονδήποτε τρόπο την εξέλιξη της δίκης. Η μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποιήθηκε με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Λύτρας αναμένεται να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης του, όπου θα κριθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Οι νομικοί του εκπρόσωποι αναμένεται να καταθέσουν αίτηση για αποφυλάκιση με νέους όρους, ωστόσο παραμένει αβέβαιο αν θα γίνει δεκτή από το δικαστήριο.

The post Απόστολος Λύτρας: Προφυλακίστηκε ο ποινικολόγος για παραβίαση περιοριστικών όρων first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ινδονησία: Νεκρή εντοπίστηκε 36χρονη μέσα στο στομάχι πύθωνα (video)

Ο Χάρης Δούκας και η «συντροφική» προβοκάτσια

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι τελικές ημερομηνίες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More