Αλέξης Κούγιας: Υπέβαλε μήνυση και αγωγή κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του συναδέλφου του Απόστολου Λύτρα. Η ανακοίνωση αυτή προέρχεται από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια και περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αλέξης Κούγιας έλαβε γνώση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το περιεχόμενο ανταλλαγμένων μηνυμάτων της κας Πολυζωγοπούλου, η οποία φέρεται ως θύμα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και τρομοκρατημένη σύζυγος του Απόστολου Λύτρα. Ένα από τα μηνύματα της κας Πολυζωγοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά: «πες του να ηρεμήσει γιατί έμαθα ότι μιλάει με τον Κούγια και λένε παπαριές».

Οι κατηγορίες

Ο Αλέξης Κούγιας θεωρεί ότι το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος είναι συκοφαντικό και προσβλητικό για την τιμή και την υπόληψή του, τόσο ως ανθρώπου όσο και ως δικηγόρου. Η φράση αυτή παρουσιάζει τον κ. Κούγια με αρνητικό και υποτιμητικό τρόπο, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, ο κ. Κούγιας έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να αποστείλουν εξώδικη διαμαρτυρία, πρόσκληση και δήλωση στην κα Πολυζωγοπούλου, και στη συνέχεια να καταθέσουν μήνυση και αγωγή εναντίον της.

Επιπλέον, ο κ. Κούγιας έχει δώσει εντολή να ληφθούν αντίγραφα των εκπομπών του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, προκειμένου να αξιολογηθεί αν τα σχόλια του κ. Λιάγκα για την προσωπικότητα του κ. Κούγια συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Αν διαπιστωθεί ότι συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, ο κ. Κούγιας θα προβεί σε νομικές ενέργειες κατά του κ. Λιάγκα.

The post Αλέξης Κούγιας: Υπέβαλε μήνυση και αγωγή κατά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Παραμένει μεγάλη η διαφορά της ΝΔ – Μέγιστο πρόβλημα πάλι η ακρίβεια

Έβαλε φωτιά σε ένα κουτάκι κόκα κόλα – Δεν φαντάζεστε τι γίνεται

Πόλεις ανά τον κόσμο με πληθυσμό μόλις… έναν κάτοικο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More