Τραγωδία στην Ιεράπετρα: 55χρονος βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο που κρεμόταν στον γκρεμό

Στην περιοχή του Κουτσουναρίου στην Ιεράπετρα, σημειώθηκε μια τραγωδία όταν ένας 55χρονος Ολλανδός, μόνιμος κάτοικος της περιοχής, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Το όχημα είχε πέσει σε γκρεμό κοντά στην Εκκλησία των Αγίων Σαράντα.

Η τραγική ανακάλυψη

Το περιστατικό δεν έγινε άμεσα αντιληπτό από κανέναν. Το απόγευμα της Τρίτης, ένας περαστικός παρατήρησε το όχημα που βρισκόταν εκτός δρόμου και ειδοποίησε τις αρχές. Άμεσα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα.

Εκτιμήσεις για το δυστύχημα

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών υποδεικνύουν ότι το δυστύχημα πιθανότατα συνέβη πριν από πολλές ώρες, ενδεχομένως και το προηγούμενο βράδυ. Η κατάσταση του 55χρονου δείχνει ότι η πτώση ήταν σοβαρή και οδήγησε άμεσα στην απώλεια της ζωής του. Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, προσπαθώντας να κατανοήσουν πώς το όχημα βρέθηκε εκτός δρόμου. Το συμβάν έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο Ολλανδός ήταν γνωστός και αγαπητός στην περιοχή.

The post Τραγωδία στην Ιεράπετρα: 55χρονος βρέθηκε νεκρός σε αυτοκίνητο που κρεμόταν στον γκρεμό first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Έρωτας χωρίς ανταπόκριση: Πώς να το χειριστείτε;

Mαντόνα: «Γιόρτασε» τον ένα χρόνο απο την ανάρρωσή της – «Η ζωή είναι όμορφη»

Στάρμερ: Δεν πέρασε τη νύχτα στη Ντάουνινγκ Στριτ – Η συνέντευξη Τύπου και το πρώτο υπουργικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More