Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε οδηγό απορριμματοφόρου στον Εύοσμο από δύο άτομα

Θεσσαλονίκη: Το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου, γύρω στις 9:30, στην οδό Αγαμέμνονος, ένας οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου δέχθηκε βίαιη επίθεση από δύο άτομα, τα οποία φέρονται να είναι αδέλφια. Η εν λόγω επίθεση σημειώθηκε ενώ το πλήρωμα του απορριμματοφόρου εκτελούσε την αποκομιδή απορριμμάτων. Οι δράστες, ισχυριζόμενοι ότι ενοχλούνταν από το θόρυβο του οχήματος, αρχικά έσπρωξαν τους δύο υπαλλήλους του δήμου που μετέφεραν έναν κάδο. Όταν ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα, του επιτέθηκαν, ρίχνοντάς τον στο πεζοδρόμιο και χτυπώντας τον, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ένα του πόδι.

Παρέμβαση περιοίκων και αστυνομίας

Η επίθεση σταμάτησε χάρη στην επέμβαση περιοίκων που έσπευσαν να βοηθήσουν τον οδηγό. Η αστυνομία κλήθηκε άμεσα και προχώρησε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Υγειονομική περίθαλψη και αποθεραπεία

Ο τραυματισμένος υπάλληλος, ο οποίος είναι συμβασιούχος υπάλληλος του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου με πρόγραμμα οκτάμηνης διάρκειας, μεταφέρθηκε με μέριμνα της διοίκησης του δήμου στο Κέντρο Υγείας. Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες.

Δηλώσεις του Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου καταδίκασε την επίθεση, δηλώνοντας: «Είναι αδιανόητο εργαζόμενοι να φροντίζουν για την καθαριότητα της πόλης και να δέχονται αναίτια βίαιη επίθεση από άτομα, τα οποία προφανώς είχαν ως μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο. Ο τραυματισμένος εργαζόμενος βγήκε για το μεροκάματο και κατέληξε με σοβαρό κάταγμα στο πόδι. Η διοίκηση του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι του και θα του προσφέρει κάθε στήριξη».

Η κοινότητα και η δημοτική αρχή συνεχίζουν να εκφράζουν την υποστήριξή τους στον τραυματισμένο εργαζόμενο και να καταδικάζουν την αναίτια αυτή βία.

The post Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε οδηγό απορριμματοφόρου στον Εύοσμο από δύο άτομα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Μέγας γύπας σε ανεκδοτάρα: Το τούμπανο και το μαργαριτάρι

Ο μικρός Δημήτρης από τον Πειραιά χρειάζεται τη στήριξή μας για να βγει νικητής

Φωτιές: Σκληρή μάχη με τις φλόγες σε Κω και Χίο, Κρήτη- 6 τραυματίες & εκκενώσεις οικισμών

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More