19χρονος ελληνικής καταγωγής εκτέλεσε τους γονείς σου και τραυμάτισε αστυνομικό στη Φλόριντα (vid)

Ένας 19χρονος ελληνικής καταγωγής από την Φλόριντα των ΗΠΑ σκότωσε τους γονείς του στο σπίτι τους και τραυμάτισε έναν αστυνομικό

Ο Χρήστος Αλέξανδρος Θέμελης Τζούνιορ πυροβόλησε θανάσιμα τον 51χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους. Στη συνέχεια πυροβόλησε και την 48χρονη μητέρα του στο γκαζόν μπροστά στους αστυνομικούς που είχαν φτάσει στο σημείο για να βοηθήσουν.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι όταν η αστυνομία έλαβε ένα τηλεφώνημα από την μητέρα του δράστη, η οποία βρισκόταν σε σοκ και είπε ότι ο γιος της είχε μόλις πυροβολήσει τον άνδρα της. Την ώρα που συνομιλούσε με τους αστυνομικούς ακούστηκαν και άλλοι πυροβολισμοί, σύμφωνα με τον σερίφη, Τσαντ Κρόνιστερ.

Η 48χρονη είχε βγει στην μπροστινή αυλή του σπιτιού. Τότε ο γιος της την πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού και την σκότωσε. Οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει από την 48χρονη να περπατήσει προς το μέρος τους.

Ο 19χρονος αμέσως μετά άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, όπως φαίνεται σε βίντεο από τις κάμερες που είχαν στις στολές τους οι αστυνομικοί. «Σταμάτα να πιάνεις την μέση σου», ακούστηκε να φωνάζει ένας αστυνομικός στον 19χρονο λίγο πριν αρχίσει να πυροβολεί.

Κατά την διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών ο 26χρονος αστυνομικός, Shane McGough πυροβολήθηκε στο πόδι, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι συνάδελφοί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Στο βίντεο ακούγεται ο 26χρονος αστυνομικός να φωνάζει: «Χτυπήθηκα». Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το πρωί της Κυριακής για να βγει μια σφαίρα από το πόδι του. Και ο 19χρονος δράστης δέχτηκε σφαίρες και βαριά τραυματισμένος ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι.

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εισέβαλε στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα και βρήκε νεκρούς τον 19χρονο και τον πατέρα του.

Ο 19χρονος εικάζεται ότι πέθανε από τα τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Ο δράστης είχε και στο παρελθόν συγκρούσεις με τις αρχές επιβολής του νόμου, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθούν τα όπλα, δήλωσε ο σερίφης Τσαντ Κρόνιστερ.

«Πώς είχε πρόσβαση σε οποιοδήποτε είδος πυροβόλου όπλου για να μπορέσει να ασκήσει αυτού του είδους τη βία εδώ απόψε;» διερωτήθηκε, χαρακτηρίζοντας τον δράστη «τέρας». Ο Τσαντ Κρόνιστερ χαρακτήρισε την κατάσταση «πραγματικά τρομακτική».

The post 19χρονος ελληνικής καταγωγής εκτέλεσε τους γονείς σου και τραυμάτισε αστυνομικό στη Φλόριντα (vid) first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τελευταίο μπάνιο για 69χρονο στα Μάλια

6 λόγοι που το να είσαι single είναι απόλυτα υπέροχο!

Ξεβάψου στο λεπτό με 3 φυσικούς εναλλακτικούς τρόπους

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More