Ζήνα Κουτσελίνη: Απαντά στους επικριτές της για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη έδωσε τη δική της απάντηση στους επικριτές της σχετικά με τα σχόλιά της για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα. Το σχόλιο της Κουτσελίνη ότι «μια καριέρα καταστρέφεται στο ζενίθ της» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, οδηγώντας την να εξηγήσει τη θέση της στην εκπομπή της την Τρίτη, 18 Ιουνίου.

Ξεκινώντας, καλωσόρισε τους τηλεθεατές και το πάνελ, και ανέφερε ότι η φράση της είχε απομονωθεί από το πλαίσιο της, τονίζοντας πως ήταν ρητορικό ερώτημα για το πώς μια καριέρα μπορεί να πληγεί. Εξήγησε ότι δεν ολοκλήρωσε τη σκέψη της λόγω παρέμβασης του συνεργάτη της Μαρέβη.

Η Κουτσελίνη αναφέρθηκε επίσης στα προσωπικά της βιώματα, λέγοντας ότι υπήρξε παιδί κακοποιητικής σχέσης. Αναφέρθηκε στη δικαστική απόφαση που απαγορεύει στον Απόστολο Λύτρα να πλησιάζει τη σύζυγό του, σημειώνοντας ότι αυτά είναι δύσκολα ζητήματα για εκείνη λόγω των δικών της εμπειριών.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε μια προσωπική ιστορία από την παιδική της ηλικία, εξηγώντας πως η μητέρα της δεν μπορούσε να φύγει από την κακοποιητική σχέση λόγω των κοινών επιχειρήσεων που είχαν με τον πατέρα της. Αυτό, όπως είπε, έχει επηρεάσει βαθιά τη ζωή της.

Ανέφερε επίσης ότι για εννέα χρόνια έχει αποδείξει πως είναι κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες με έμπρακτη στήριξη, και τόνισε ότι την προσβάλλει όταν απομονώνονται φράσεις από τα λεγόμενά της. Υποστήριξε ότι η συγγνώμη από τον Απόστολο Λύτρα δεν αλλάζει το γεγονός ότι το παιδί τους θα υποφέρει για πάντα.

Η Κουτσελίνη ολοκλήρωσε λέγοντας ότι την ενδιαφέρει το άδικο και ότι έχει βοηθήσει παιδιά αλκοολικών γονιών. Εξέφρασε την απογοήτευσή της για την αδικία που αισθάνεται από την παιδική της ηλικία και ανέφερε πως η ζωή της και η καριέρα της είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος.

The post Ζήνα Κουτσελίνη: Απαντά στους επικριτές της για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Το νησί που εξαφανίστηκε από τον χάρτη -Πού πήγε το Bermeja;

Τραγωδία στα Χανιά: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Ελεύθερη Βούληση. Υπάρχει;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More