Survivor: Ανατροπή λίγο πριν τον τελικό – Αλλαγές και νέες προκλήσεις για τους παίκτες

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, οι τηλεθεατές του ΣΚΑΙ παρακολούθησαν ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor. Ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις, ενημερώνοντας τους παίκτες για τις αλλαγές που έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης, λίγο πριν τον τελικό.

«Είστε μια ανάσα πιο κοντά στο έπαθλο των 100.000 ευρώ και την κούπα του φετινού Survivor», είπε ο παρουσιαστής στους πέντε φιναλίστ. Περιέγραψε πως θα πραγματοποιούνται οι ατομικοί αγώνες καθώς και ο τελευταίος αγώνας με τους Τούρκους, με έπαθλο την επικοινωνία.

«Σας καλωσορίζω στην πιο σημαντική εβδομάδα του Survivor. Αυτή την εβδομάδα, το μενού είναι πλούσιο, έχει τους ατομικούς αγώνες και πιστεύω είστε ήδη έτοιμοι ψυχολογικά για αυτή τη φάση του παιχνιδιού που είναι η πιο κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή, ο καθένας από τους πέντε σας έχει 20% πιθανότητα να φτάσει στο μεγάλο έπαθλο», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

The post Survivor: Ανατροπή λίγο πριν τον τελικό – Αλλαγές και νέες προκλήσεις για τους παίκτες first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τελευταίο μπάνιο για 69χρονο στα Μάλια

6 λόγοι που το να είσαι single είναι απόλυτα υπέροχο!

Ξεβάψου στο λεπτό με 3 φυσικούς εναλλακτικούς τρόπους

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More