Ηλεία: Αναστάτωση στην Πηνεία μετά την αρπαγή ανήλικης

Η κοπέλα επέστρεψε στους γονείς της, ενώ ο Πακιστανός συνελήφθη για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου

Με μία ανησυχητική υπόθεση απαγωγής ανήλικης από αλλοδαπό ασχολήθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα οι αστυνομικές αρχές της Ήλιδας.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη (13/6) όταν η ανήλικη από χωριό του δήμου Πηνείας, έφυγε με έναν νεαρό αλλοδαπό από χωριό της Αμαλιάδας.

Η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού άρχισε αμέσως να την αναζητά όταν αντιλήφθηκε την απουσία της καθώς δεν επέστρεψε από την εργασία της, την ώρα που την ανέμεναν με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν.

Οι οικείοι της αναστατωμένοι προσπάθησαν να την βρουν χωρίς αποτέλεσμα καθώς η ανήλικη είχε καταφύγει μαζί με τον νεαρό σε καταυλισμό όπου διαμένουν ομοεθνείς του, έξω από την Αμαλιάδα.

Για την εξαφάνιση του κοριτσιού ενημερώθηκαν και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η ανήλικη αλλά και ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα σε εγκαταλελειμμένο κτήριο το οποίο είχαν μετατρέψει σε προσωρινό κατάλυμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησαν να κρυφτούν.

Τελικά, η κοπέλα επέστρεψε στους γονείς της, ενώ ο Πακιστανός συνελήφθη για την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου. Ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αμαλιάδας και μετά την σε βάρος του κίνηση της ποινικής δίωξης τον παρέπεμπε να δικαστεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Αυτόφωρο.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύει την ανάγκη για ενίσχυση των μέτρων προστασίας των ανηλίκων και την αυξημένη επιτήρηση τέτοιων περιστατικών.

The post Ηλεία: Αναστάτωση στην Πηνεία μετά την αρπαγή ανήλικης first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η απειλή δεν είναι τρελή: Κίνδυνος τσουνάμι στην Μεσόγειο – Τι αναφέρει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος

Ρωσία: Μπλοκάρει το ertnews.gr και το ert.gr

Φωτιά τώρα LIVE: Δείτε όλα τα ενεργά μέτωπα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More