Αποκοιμήθηκε μεθυσμένη και έχασε τα πόδια της από ποντίκια

Μεθυσμένη γυναίκα αποκοιμήθηκε στην αυλή ενός αγροκτήματος και ξύπνησε μπροστά σε μια τρομακτική ανακάλυψη

Μια άστεγη γυναίκα έχασε και τα δύο της πόδια αφού τα έφαγαν αρουραίοι όταν αποκοιμήθηκε μεθυσμένη στο μαντρί προβάτων μιας φάρμας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Star, η γυναίκα, που ονομάζεται Μαρίνα, βρέθηκε σε σοκαριστική κατάσταση από έναν τρομοκρατημένο περαστικό στη Σταυρούπολη της Ρωσίας. Μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο, είχε δημιουργηθεί γάγγραινα και τα δύο της πόδια έπρεπε να ακρωτηριαστούν, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα. Τώρα αναρρώνει σε ένα καταφύγιο αστέγων στην πόλη.

Η Όλγα Σιράγιεβα επικεφαλής του καταφυγίου Helping Hand, λέει ότι η γυναίκα δεν έχει κανένα έγγραφο και κανέναν άλλο για να απευθυνθεί. Η Όλγα λέει ότι η Μαρίνα κάνει φίλους και αναρρώνει σιγά σιγά, αλλά η οικογένειά της δεν ήταν πρόθυμη να της μιλήσει.

“Δεν της ανήκει τίποτα απολύτως και δεν έχει πουθενά να πάει. Επιπλέον, πρέπει για να τη μεταφέρουν οπουδήποτε να φοράει πάνες που πρέπει να αλλάζουν. Επικοινωνήσαμε με τον αδελφό της, αλλά εκείνος είπε ότι δεν έχει μιλήσει μαζί της εδώ και χρόνια και μας ζήτησε να μην του ξανατηλεφωνήσουμε. Μας είπε ότι έκανε τις επιλογές της”.

The post Αποκοιμήθηκε μεθυσμένη και έχασε τα πόδια της από ποντίκια first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πώς να χάσεις κιλά τρώγοντας και γλυκά

Ο παίχτης θρύλος Λιονέλ Μέσι έγινε 37 ετών

Αυξήσεις «φωτιά» μέσα σε 6 μήνες – Η Ελλάδα η δεύτερη ακριβότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More