Άλιμος: Αίσιο τέλος για την 53χρονη που αγνοούνταν – Εντοπίστηκε καλά στην υγεία της

Η 53χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε στον Άλιμο είναι πλέον σε ασφαλές περιβάλλον μετά την άμεση κινητοποίηση

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 53χρονης που εξαφανίστηκε νωρίτερα στον Άλιμο, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Πιο συγκεκριμένα, η 53χρονη εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή με τη βοήθεια της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής. Πρόκειται για την Κατερίνα Φουστέρη και το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert νωρίτερα σήμερα. Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της ήταν μεγάλη, καθώς εκτός από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία της, κινητοποιήθηκαν επιπλέον η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Συλλόγου σε συνεργασία με την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων «Ο.ΔΙ.Κ», και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για να συνδράμουν στις προσπάθειες αναζήτησης της ενήλικης.

Η Αικατερίνη Φουστέρη είναι πλέον σε ασφαλές περιβάλλον μετά την άμεση κινητοποίηση.

The post Άλιμος: Αίσιο τέλος για την 53χρονη που αγνοούνταν – Εντοπίστηκε καλά στην υγεία της first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Gazprom: Ποσότητα 42,1 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου θα διοχετευθεί σήμερα στην Ευρώπη

Πώς να προσελκύσω την τύχη; Τα μυστικά που οι τυχεροί χρησιμοποιούν για να πετύχουν

Συνελήφθησαν δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι για εκβίαση καταστηματαρχών – 14 συλλήψεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More