Τρόμος σε λούνα παρκ στο Όρεγκον: Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα από ύψος 30 μέτρων για μισή ώρα

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών έφθασαν μετά από 25 λεπτά, ενώ διασώστες από την πυροσβεστική, μαζί με τους μηχανικούς του λούνα παρκ κατέβασαν χειροκίνητα το παιχνίδι και μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τους επισκέπτες. 

Τον απόλυτο τρομο έζησαν επισκέπτες ενός λούνα παρκ στο Όρεγκον που έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα από ύψος 30 μέτρων για μισή ώρα, μέχρι να μπορέσει να τους απεγκλωβίσει η πυροσβεστική.

Ένα άτομο με προβλήματα υγείας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όμως σύμφωνα με τους υπεύθυνους του λούνα παρκ κανένας δεν τραυματίστηκε.

Το λούνα παρκ όπου σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκεται στο Όουκς Παρκ, κοντά στο Πόρτλαντ, ενώ το παιχνίδι λέγεται AtmosFEAR και λειτουργεί σαν ένα τεράστιο εκκρεμές, που προσφέρει στους αναβάτες την εμπειρία μίας πλήρους περιστροφής. Ωστοσο, την Παρασκευή το μεσημέρι έπαθε βλάβη, με αποτέλεσμα 28 άτομα να παγιδευτούν ανάποδα κρεμασμένοι μέσα στο παιχνίδι.

Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών έφθασαν μετά από 25 λεπτά, ενώ διασώστες από την πυροσβεστική, μαζί με τους μηχανικούς του λούνα παρκ κατέβασαν χειροκίνητα το παιχνίδι και μπόρεσαν να απεγκλωβίσουν τους επισκέπτες.

Δύο έφηβοι, που πήγαν στο λούνα παρκ για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους από το λύκειο μίλησαν στο τοπικό δίκτυο KGW8 με τον νεαρό να λέει ότι «Είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα να κάνουμε τη βόλτα. Αλλά όταν εγκλωβίζεσαι εκεί πάνω, σου φεύγει κάθε ενθουσιασμός».

Η κοπέλα δήλωσε ότι «Πανικοβληθήκαμε, οι άνθρωποι έκλαιγαν, στρέφονται στον ουρανό ψελλίζοντας τα τελευταία όπως νόμιζαν λόγια τους», ενώ είπε ότι ενώ δεν είναι θρησκευόμενη, όσο παρέμενε κρεμασμένη ανάποδα άρχισε να προσεύχεται στον Θεό. «Δεν πίστευα ότι θα ζήσω», τόνισε.

Όλοι οι επιβάτες αποζημιώθηκαν με την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου από τους υπεύθουνους του λούνα παρκ, ενώ όπως είπαν το AtmosFEAR δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα στο παρελθόν, ωστόσο, όπως αποφασίστηκε, θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Πηγή

The post Τρόμος σε λούνα παρκ στο Όρεγκον: Έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα από ύψος 30 μέτρων για μισή ώρα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τι θα συμβεί αν βάλεις ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι (vid)

Γλυκά Νερά: Η εταιρεία που κατασκευάζει το πολεμικό drone έβγαλε ανακοίνωση – Πώς έγινε η πτώση

Κλείστε το ένα μάτι και ο κύκλος θα εξαφανιστεί – Οι εξηγήσεις για 6 πασίγνωστες οφθαλμαπάτες! (vid)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More