Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: H πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Trooping the Colour

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετoν έκανε την πρώτη «σημαντική» επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα μετά την ανακοίνωση ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο

Το Trooping the Color διεξάγεται σήμερα στο Whitehall για τον εορτασμό των επίσημων γενεθλίων του Βασιλιά Kαρόλου. Ο μονάρχης αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του μετά την πρόσφατη επιστροφή του στις δημόσιες υποχρεώσεις – και μαζί του θα είναι για πρώτη φορά και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η βασιλική οικογένεια, με επικεφαλής τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στηρίζει ολόψυχα την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον καθώς έκανε σήμερα την πρώτη «σημαντική» επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα. Η 42χρονη Κέιτ απουσίασε από τα δημόσια καθήκοντα για πέντε μήνες ενώ υποβλήθηκε σε «προληπτική χημειοθεραπεία» για μια άγνωστη μορφή καρκίνου.

Σήμερα ωστόσο, σε μία σημαντική στιγμή για το Παλάτι συνόδευσε τα τρία παιδιά της σε μια άμαξα κατά τη διάρκεια της παρέλασης «Trooping the Color» και ενώθηκε με τον βασιλιά Κάρολο, τη βασίλισσα Καμίλα και τα άλλα ανώτερα μέλη της βασικλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ κατά τη διάρκεια της ιστορικής εκδήλωσης.

Ενώ η παρουσία της στις σημερινές εορταστικές εκδηλώσεις είναι αναμφίβολα μια «σημαντική στιγμή», το Παλάτι τονίζει ότι η εμφάνιση της πριγκίπισσας δεν πρέπει να θεωρείται ακόμη επιστροφή σε πλήρες πρόγραμμα.

Χθες η πριγκίπισσα τόνισε σε μια συναισθηματική δήλωση ότι δίνει στον εαυτό της «πολύ απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί» και όπως οι περισσότεροι ασθενείς με καρκίνο έχει και «καλές μέρες και κακές μέρες». Ωστόσο, μπορεί τώρα να αποκαλυφθεί ότι η Kέιτ έχει αρχίσει να εργάζεται από το σπίτι, περνά αρκετό χρόνο χαλαρώνοντας στη φύση και ελπίζει «να συμμετάσχει σε κάποιες δημόσιες υποχρεώσεις το καλοκαίρι».

Η Kέιτ άρχισε να εργάζεται λίγο από το σπίτι στο Adelaide Cottage στο Windsor, ακόμη και να έχει συναντήσεις με την γραμματέα και το ανώτερο προσωπικό της, όπως αποκαλύπτει η Daily Mail. Εκτός από τις ενημερώσεις από την ομάδα της στο Παλάτι του Κένσινγκτον, το Βασιλικό Ίδρυμα και το Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική ηλικία, η Πριγκίπισσα έχει επίσης αρχίσει να κάνει επιλεγμένες σχετικά με τη δουλειά και τα έργα της.

Η επίσημη δήλωση για την υγεία της χθες συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία της κάτω από ένα δέντρο στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου θεωρείται ότι βρήκε παρηγοριά στη φύση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πηγές του παλατιού είπαν στην «Telegraph» ότι «θέλει να περνά χρόνο στη φύση για να την βοηθήσει να αναρρώσει». Η Κέιτ έχει υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία μετά την ανακοίνωσή της για τον καρκίνο τον Μάρτιο, και ενώ η θεραπεία συνεχίζεται, η βελτιωμένη υγεία της σημαίνει ότι μπορεί να κάνει περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις στο εγγύς μέλλον.

Η πριγκίπισσα, η οποία παραδέχτηκε ότι «δεν έχει βγει ακόμα από το τούνελ», δεν αναμένεται να παρευρεθεί στο Garter Day και στο Royal Ascot, είπαν πηγές, αλλά το Wimbledon, η επίσημη κρατική επίσκεψη των Ιαπώνων και άλλες δεσμεύσεις είναι ακόμα πιθανές.

Η επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα σίγουρα θα υποστηριχθεί από την οικογένειά της, ειδικά τον σύζυγό της Ουίλιαμ. Εκπρόσωπος του Πρίγκιπα της Ουαλίας, όταν ρωτήθηκε πώς τα πάει σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για την οικογένειά του, είπε: «Ο Πρίγκιπας είναι χαρούμενος που βλέπει την πριγκίπισσα να αρχίζει να ασχολείται με τη δουλειά και τα έργα που είναι σημαντικά για εκείνη.

Θα συνεχίσει να μοιράζει το χρόνο του στη στήριξη της συζύγου και των παιδιών του, ενώ θα συνεχίσει να αναλαμβάνει δημόσια καθήκοντa. Ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος έχει επίσης υποβληθεί σε θεραπεία για καρκίνο, είπε ότι είναι «ευχαρισμένος» που η νύφη του θα είναι παρούσα στις σημερινές εκδηλώσεις.

Ο μονάρχης, 75 ετών, επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα τον Απρίλιο και παραμένει απασχολημένος, αν και οι δεσμεύσεις του στο ημερολόγιο περιορίζονται για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για την ανάρρωσή του. Eίναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Κάρολος και η νύφη του Κέιτ εμφανίζονται δημόσια μαζί από τότε που υποβλήθηκαν στις αντίστοιχες θεραπείες τους.

The post Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον: H πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Trooping the Colour first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Χίος: Στη φυλακή οδηγείται ο ένοχος για την πυρκαγιά στη Σιδηρούντα

Αηδία: Τα 7 πιο απίθανα πράγματα που έχουν βρει οι γιατροί μέσα σε… αυτιά ασθενών

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Παραμένει μεγάλη η διαφορά της ΝΔ – Μέγιστο πρόβλημα πάλι η ακρίβεια

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More