Πώς να επιλέξεις μαγιό σύμφωνα με το σωματότυπό σου

Το να βρεις το κατάλληλο μαγιό για εσένα καμιά φορά μοιάζει σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα. Απαιτεί υπομονή, δοκιμές και πολλή ώρα στο δοκιμαστήριο.

Σήμερα λοιπόν, για να σε βοηθήσω στην αναζήτησή του τέλειου μαγιό, θα δούμε ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για εσένα, σύμφωνα με το σωματότυπο σου. Έτσι θα ξέρεις τουλάχιστον τι μαγιό να επιλέξεις για να δοκιμάσεις.

Οποιοσδήποτε κι αν είναι.ο σωματότυπός σου, υπάρχει ένα μαγιό εκεί έξω που θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση και την άνεση που χρειάζεσαι για να βγεις στην παραλία και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Πάμε να δούμε πώς θα το βρεις!

1: Σωματότυπος Αχλάδι

Εάν έχεις σωματότυπο αχλαδιού που χαρακτηρίζεται από στενότερους ώμους και φαρδύτερη περιοχή γοφών, θέλεις ένα μαγιό που θα ισορροπήσει τις αναλογίες σου τραβώντας την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος σου.

Αυτό σημαίνει πως θα σου πηγαίνουν τέλεια μαγιό με βολάν, λουλούδια και έντονα σχέδια που θα δώσουν όγκο στο πάνω μέρος του σώματος σου. Για το κάτω μέρος του μαγιό, επέλεξε ψηλά κοψίματα ή μαγιό με κορδόνια που θα μακρύνουν τα πόδια σου.

2. Σωματότυπος Κλεψύδρα

Εάν έχεις σωματότυπο κλεψύδρα, με καλά καθορισμένη μέση και ισορροπημένο στήθος και γοφούς, ο στόχος σου είναι να τονίσεις τις καμπύλες και να αναδείξεις την μέση σου.

Επίλεξε μαγιό που προσφέρουν στήριξη στο στήθος και καλύπτουν τους γοφούς σου. Ψηλόμεσα μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό με σούρες μπορούν να ενισχύσουν το σχήμα κλεψύδρας.

3. Αθλητικό σώμα

Για εσένα που έχεις αθλητικό σωματότυπο που χαρακτηρίζεται από φαρδύτερους ώμους και πιο ίσια μέση, ο στόχος σου θα είναι να δημιουργήσεις καμπύλες.

Προτίμησε μαγιό που προσθέτουν όγκο στο στήθος ή στους γοφούς, όπως του με ενίσχυση ή push-up. Αναζήτησε κάτω μέρη με βολάν ή έντονα σχέδια για να προσθέσεις διάσταση στους γοφούς σου.

4. Σωματότυπος μήλο

Εάν το μεγαλύτερο μέρους του βάρους σου συγκεντρώνεται γύρω από την περιοχή της μέσης και έχεις πιο γεμάτο στήθος, τότε πιθανότατα έχεις σωματότυπο μήλου.

Το κλειδί για να αναδείξεις το σώμα σου είναι να τραβήξεις την πρόσοχή μακριά από την μέση και να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία.

Αναζήτησε στυλ μαγιό που προσφέρουν στήριξη στο στήθος όπως μπικίνι με ενίσχυση. Για το κάτω μέρος, διάλεξε ένα ψηλόμεσο μαγιό που θα σου προσφέρει στήριξη και θα δείχνει το σώμα σου πιο σμιλευμένο.

5. Μικροκαμωμένο σώμα

Εάν έχεις μία μικροκαμωμένη σιλουέτα, θέλεις να βρεις μαγιό που επιμηκύνουν το σώμα σου και δημιουργούν την αίσθηση ύψους.

Προτίμησε κάτω μέρη με ψηλά κοψίματα για να μακρύνεις τα πόδια σου και να τα κάνεις να φαίνονται ψηλότερα. Για το πάνω μέρος του μαγιό, τριγωνάκια του ή ακόμα και στράπλες μπορούν να βοηθήσουν στο να φαίνεται ολοκληρωμένη η σιλουέτα σου.

Και πάνω απ’όλα, σε οποιαδήποτε κατηγορία και εάν πέφτεις, θυμήσου πως όλοι οι σωματότυπο είναι όμορφοι και υπέροχοι. Όταν αγκαλιάζεις και αγαπάς τον εαυτό σου, τότε θα είσαι η πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου, τόσο στην παραλία όσο και οπουδήποτε αλλού.

The post Πώς να επιλέξεις μαγιό σύμφωνα με το σωματότυπό σου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πως να ντυθείς δροσερά και με στυλ όταν έχει ζέστη

4 Καλοκαιρινά λινά σύνολα για να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Χρώματα μαλλιών Καλοκαίρι 2024: Δες τις 4 μεγαλύτερες τάσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More