Χανιά: Απολογούνται οι δυο 24χρονοι για τον θάνατο του ναυαγοσώστη

Χανιά: Οι δύο 24χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία

Ενώπιων του Εισαγγελέα Χανίων είναι από το πρωί της Παρασκευής οι δύο 24χρονοι προκειμένου να απολογηθούν για την συμπλοκή που συνέβη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (11/6) στις Καλύβες Αποκορώνου που είχε τραγική κατάληξη καθώς έχασε τη ζωή του ένας 20χρονος ναυαγοσώστης με καταγωγή από την Αλβανία.

Οι δυο κατηγορούμενοι ηλικίας με καταγωγή από την Ελλάδα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, σήμερα το πρωί κάτοικοι, φορείς και η αλβανική κοινότητα Καλυβών κατέθεσαν από κοινού υπόμνημα στην εισαγγελία με το οποίο ζητάνε μεταξύ άλλων την εντατικοποίηση της αστυνόμευσης στην περιοχή ώστε να αυξηθεί το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 20χρονου

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη με καταγωγή από την Αλβανία προήλθε από παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά του. Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή, ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο, μετά τον άγριο, όπως φάνηκε, τσακωμό του με άλλους άνδρες.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκε άγρια συμπλοκή στην παραλιακή περιοχή των Καλυβών με τον 20χρονο ναυαγοσώστη και κάποια άτομα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες υπήρξε ξυλοδαρμός και κυνηγητό του 20χρονου ο οποίος φτάνοντας σε κεντρικό σημείο του χωριού κατέρρευσε.

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο ενώ διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Άμεσα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων όπου παρά τις πολύ μεγάλες προσπάθειες των ιατρών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, δυστυχώς ο νεαρός από την Αλβανία έχασε την μάχη για την ζωή.

Πηγή

The post Χανιά: Απολογούνται οι δυο 24χρονοι για τον θάνατο του ναυαγοσώστη first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More