Γράψε ιστορία μέσα στα 10 πιο sexy ψηλά πέδιλα των LUIGI

LUIGI! Ένα κατάστημα, αμέτρητες επιλογές για μία γυναίκα! Στο κατάστημα αυτό μπορείς πάντα να βρεις αυτό που ψάχνεις, διότι υπάρχει ποικιλία σε όλα τα είδη και κυρίως στα παπούτσια. Εδώ μπορείς να βρεις πολλά είδη γυναικείων παπουτσιών, όπως σανδάλια, σνίκερς, μοκασίνια, γόβες, μπότες και άλλα. Εγώ σήμερα θα επικεντρωθώ στα ψηλά πέδιλα, τον πιο καλό φίλο της γυναίκας για το καλοκαίρι μετά το κόκκινο κραγιόν!

Έψαξα στα LUIGI και βρήκα για εσένα τα δέκα πιο sexy ψηλά πέδιλα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Ρίξε μία ματιά στις προτάσεις πιο κάτω και διάλεξε το παπούτσι που σου αρέσει περισσότερο. Ακολούθως, κάνε κλικ στον σύνδεσμο που σου άφησα κάτω από κάθε ζευγάρι, για να το αποκτήσεις. Όποια επιλογή κι αν κάνεις, είμαι σίγουρη πως θα έχεις τα πιο sexy πέδιλα το φετινό καλοκαίρι!

Sexy πέδιλα από τα LUIGI για το φετινό καλοκαίρι

Μπεζ μυτερά πέδιλα με μπαρέτα

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα μπεζ παπούτσια; Είναι ένα τόσο φινετσάτο χρώμα, το οποίο χαρίζει κομψή διάθεση και στυλ και ταιριάζει με τα πάντα. Αν ψάχνεις για κάτι τέτοιο, τα πέδιλα αυτά είναι για εσένα! Έχουν μύτη στο μπροστινό μέρος, λεπτομέρεια η οποία είναι μεγάλη τάση. Η μπαρέτα με τις ελαφρές καμπύλες στο μπροστινό μέρος, κρατάει το πόδι και το κολακεύει απίστευτα! Δένει στον αστράγαλο με λουράκι για ασφαλές περπάτημα. Το πέδιλο αυτό είναι ό, τι πιο sexy και διαχρονικό μπορείς να βρεις, έτσι πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις! Εξαντλείται γρήγορα, γι’ αυτό τρέξε να το προλάβεις εδώ.

Λεοπάρ ψηλό mule με λουλούδι

Λεοπάρ mules με λουλούδι μπροστά! Τα παπούτσια αυτά σου θυμίζουν τότε που έψαχνες την ντουλάπα της μαμάς σου, όταν ήσουν παιδάκι. Ναι! Η μόδα αυτών των παπουτσιών γύρισε και ήρθε η ώρα να νιώσεις κι εσύ σέξι μέσα σε αυτά! Είναι λεοπάρ, πληροφορία που ήδη καθιστά το παπούτσι πολύ sexy. Το λουλουδάκι μπροστά δίνει αυτή την vintage διάθεση που λέγαμε πριν. Είναι mule, οπότε είναι ό, τι χρειάζεσαι για μία καλοκαιρινή έξοδο! Απόκτησέ το εδώ.

LUIGI Mules μυτερά σε μπεζ χρώμα

Είμαι σίγουρη ότι το θέλεις στην γκαρνταρόμπα σου και πολύ καλά κάνεις! Το ζευγάρι αυτό θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση και γι’ αυτό αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου. Μπορείς να το φορέσεις σε ένα πολύ επίσημο outfit ή ακόμα και με το πιο απλό, δηλαδή ένα τζιν παντελόνι και ένα πουκάμισο. Σου προτείνω να το βάλεις στη λίστα σου, διότι ένα τόσο σικ πέδιλο δύσκολα θα ξαναβρείς! Πάρε το εδώ.

Ασημί μυτερά πέδιλα με τόκα

Ουάου! Εσένα σου αρέσουν τα λαμπερά παπούτσια; Εάν έχεις κι εσύ αδυναμία στο ασημένιο λαμπερό χρώμα, τσέκαρε το συγκεκριμένο πέδιλο! Έχει στο μπροστινό μέρος τόκα, η οποία αποτελεί την βασική vintage πινελιά του πέδιλου. Δένει στον αστράγαλο με λεπτό λουράκι και πίστεψέ με το χρειάζεσαι. Θα δώσει λάμψη σε κάθε σου outfit και έτσι δεν μπορεί να λείπει από την ντουλάπα σου! Βρες το εδώ.

Πέδιλα με περιστρεφόμενο λουράκι από στρας και πεταλούδες σε πράσινο

Το παπούτσι αυτό είναι για τις τολμηρές προσωπικότητες, που τους αρέσει να παίζουν με τα χρώματα στα looks τους! Όπως μπορείς να δεις, έχει πράσινο λαμπερό χρώμα, το οποίο συνδυάζεται καταπληκτικά με τα στρας στα λουράκια. Έχει υπέροχα ομοιώματα πεταλούδας στα λουριά, στοιχείο που χαρίζει νεραϊδένια ατμόσφαιρα. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι, που θα κάνει τα σύνολά σου μοντέρνα. Απόκτησέ το εδώ.

Χρυσά πέδιλα με στρας και περιστρεφόμενο λουράκι

Θέλεις πολλή λάμψη; Βρες την στα χρυσά πέδιλα με στρας! Είναι πραγματικά πολύ λαμπερά και ταιριάζουν κυρίως με κιτρινωπά σύνολα και πιο μπλε. Μόνο έτσι θα αναδειχθούν σωστά! Τα περιστρέφεις ψηλά στο πόδι και έτσι αποτελούν ένα κόσμημα, το οποίο θα διακοσμεί πανέμορφα την φιγούρα σου. Τί λες; Πρέπει οπωσδήποτε να τους ρίξεις μια ματιά εδώ.

Μαύρα μυτερά ψηλά παπούτσια με χιαστί λουράκια

Είσαι πιο κλασικά sexy γυναίκα; Σου έχω το απόλυτο πέδιλο mule! Είναι  μονόχρωμο μαύρο, οπότε μπαίνει αμέσως στην κατηγορία των κλασικών παπουτσιών. Οι πληροφορίες που το κάνουν μοναδικό είναι τα χιαστί λουράκια στο μπροστινό μέρος και η μπαρέτα που κρατάει το πόδι στο πάνω μέρος. Θα σαγηνεύεις με τις εμφανίσου φορώντας τα! Δες τα εδώ.

Πέδιλα με λουράκια και τετράγωνη μύτη σε γαλάζιο

Γαλάζιο! Η απόλυτη τάση της μόδας φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι! Εγώ σου συστήνω να το εντάξεις στην ντουλάπα σου, διαλέγοντας τα συγκεκριμένα ψηλά πέδιλα! Έχουν πολλά και λεπτά λουράκια, τα οποία κολακεύουν τα πόδια. Οι ιριδισμοί στο χρώμα κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει και το μαύρισμα ακόμα πιο έντονο και χρυσαφένιο. Αξίζει να το πάρεις! Κάνε κλικ εδώ.

Mules σατέν μαύρα με φιόγκο και στρας

Το παπούτσι αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο, όμως πολύ θηλυκό πέδιλο! Έχει λαμπερά μέρη, όπως για παράδειγμα τα λουράκια, αλλά και το σατέν ύφασμα. Ο φιόγκος στο μπροστινό μέρος, προσφέρει όγκο και κάνει το ζευγάρι αυτό μοναδικό. Στο σύνολο είναι ένα παπούτσι, που δεν περνάει απαρατήρητο, έτσι μπορείς να το φορέσεις με απλά σύνολα, για να του δώσεις χώρο να φανεί, χωρίς να κάνεις υπερβολές. Τσέκαρε το παπούτσι εδώ.

Χρυσά ψηλά πέδιλα με περιστρεφόμενο λουράκι από στρας

Πόσο εντυπωσιακά είναι τα συγκεκριμένα πέδιλα των LUIGI; Είναι πολύ λαμπερό και τα λεπτά λουράκια του το κάνουν πολύ σέξι. Τα στρασάκια και οι χρυσοί καθρέφτες θα χαρίσουν στις εικόνες σου φως και λάμψη. Όσον αφορά το περιστρεφόμενο λουρί, αγκαλιάζει πανέμορφα την γάμπα και κάνει τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά.  Ένα τέτοιο σχέδιο δεν θα το βρεις πουθενά αλλού, οπότε φρόντισε να το προσθέσεις στο καλάθι σου εδώ.

The post Γράψε ιστορία μέσα στα 10 πιο sexy ψηλά πέδιλα των LUIGI first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πως να ντυθείς δροσερά και με στυλ όταν έχει ζέστη

4 Καλοκαιρινά λινά σύνολα για να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Χρώματα μαλλιών Καλοκαίρι 2024: Δες τις 4 μεγαλύτερες τάσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More